Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is szokott piszkálni, mikor alszotok? Nem zavar? Engem kiborít!
Egyébként saját tapasztalat, hogy nincs az a fáradtság, ami egy rossz alvót kiüt. Régebben a napi 10 óra munka és a sport is hiába fárasztott el, ugyanúgy felébredtem minden zajra. Csak a kialvatlanság miatt nappal arrogáns és feszült voltam. Magánéletben se volt egy előny, munkahelyen se.
Amikor külön ágyba költöztünk, nagyon sokat javult a kapcsolat, mert nem haraptam minden apróságra.
Gyerekkel nekem extra szívás lesz, mert már most felébredek minden jóslófájásra, magzatmozgásra. Ha már testen kívül lesz, akkor meg minden apró zajra fogok kelni, frankón zombi leszek az elején :)
Van még egy lehetőség! Elválsz tőle és hagyod, hogy találjon egy normális nőt, aki nem panaszkodik a GYIK-on négy oldalon keresztül, hogy jaj simogat a férjem, mit csináljak?
Ne aggódj, könnyü lesz pótolni téged!!!
"nem fogom aztért felrúgni a közös esti programunkat, hogy reggel legyen egy gyorsmenet. Amúgy ő is nehezen kel fel, nagyalvó, szerintem ő se akarna minden nap 5kor kelni, hogy szexeljünk, csak álmában szeret simogatni."
Ha csak álmában csinálja, nem lesz szex hajnalban.
Amúgy meg simán el tudom képzelni, hogy nem is miatta ébredsz fel hajnalban. Én is felébredek szinte minden hajnalban, kimegyek wc-re, iszom egy fél pohár vizet, és visszaalszom.
Másik dolog meg: ha az ember álmos, akkor alszik. Igenis "ha már olyan fáradt vagy", akkor MA lefekszel 9-kor, és kialszod magad. Nem kell minden nap ezt csinálni, de ha kialvatlan vagy, akkor bizony fel kell rúgni a programot. Ez van. Ha meg nem vagy "olyan fáradt", ne drámázz.
Elrettentésül csak annyit, hogy ha lesz babátok (mivel férjnél vagy, pár éven belül gondolom erre reális esély van), ő nem hajnali 5-kor fog kelteni, hanem fél 1-kor, 3-kor, fél 6-kor, fél 7-kor, 7-kor és negyed 8-kor. Minden éjjel. 3 éves korában már csak éjjelente 2-3-szor. Hatéves korában éjjelente 1-szer. Ha szerencséd van, 12 éves korában már egész sokat alszol. :)
Micsoda problémák!
De semmilyen megoldásra nem vagy hajlandó.
Akkor mire is vagy kíváncsi?
Nem, az emberek többsége fel sem ébred ilyesmire, nemhogy zavarná ráadásul...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!