Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A ti férjetek is szokott piszkálni, mikor alszotok? Nem zavar? Engem kiborít!
ma 12:37
Ha 8kor kelek, akkor nem is vagyok álmos, csak ha felébreszt hajni 5kor:D
Ettől föggetlenül lehet, hogy tényleg alulműködésem van, más jeleit is tapasztaltam már.
Ugyanez volt nálunk is :)
Utálok korán kelni, és baromira idegesített, hogy állandóan arra ébredtem órákkal azelőtt, hogy fel kellett volna kelnem, hogy a férjem "piszkál". Na ná, hogy nem volt kedvem a szexhez. (Egyébként bármikor máskor, csak reggel, ilyen felébresztés után nem akartam.) Mi veszekedtünk is emiatt. :(
Aztán úgy voltam vele, hogy ha már felébreszt, akkor miért ne. Aztán valahogy úgy alakult, hogy már nem ébresztett fel minden reggel. Így végül is megoldódott, van amikor alhatok, ameddig lehet. Van amikor felébreszt, de már nem akadok ki rajta, mert nem mindig van így. És amikor felébreszt, akkor én is akarom, úgyhogy mindenki "elégedett" :)
Én minden rosszindulat nélkül tudok egy 100%-ban működő megoldást.
Kelj fel, ha felébredtél. Csináld meg a reggelit kettőtöknek, vidd be a férjednek, reggeli után mosogass el, míg ő felkel.
Eddigre már legalább fél 8 lesz.
Keress munkahelyet, menj be 8-ra dolgozni. Dolgozz intenzíven, 8 óra plusz ebédszünettel ez legalább fél 5-ig eltart. Hazafelé menj el bevásárolni, és főzz meleg vacsit, mire hazajön a férjed. Vacsi után mosogass el. Tornázz egy órát, majd menj fürödni, moss hajat (ha nem kell hajat mosnod, mert nem izzadtál meg a torna alatt, akkor tornázz még egy órát intenzívebben). Eztán hancúrozzatok, majd feküdj le.
Ezt ismételd heti 5-ször, hétvégén extra takarítással és főzéssel. Ha egy hét után még alvásproblémáid vannak, fordulj orvoshoz.
26 te tök bolond vagy!
Én csak a 23-as vagyok. Nem csak egy embernek lehet 81%-a! :)
A másik nem tudom ki, vagy kik.
Ráadásul nem is ugyanarról írtunk, nem ugyanazt írtuk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!