Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szőrös a házastársad (férjed/feleséged)? Mennyire ad az epilálásra? Téged mennyire zavar a szőr?
A férjem szőrös mindenhol, kivétel a háta, nyaka. Nekem így pont jó. A mellkasát és a hónalját le szokta borotválni, mert ő utálja hogy szőrös a mellkasa. De engem sosem zavart a mellkasa. Szerintem a csupasz férfi bu..s, számomra az a férfias, ha szőrös a keze, lába, és ha nem is dzsungel, de legyen egy kis szőr a mellkasán is.
Én rendszeresen borotválom a hónaljam és a lábaimat.
Én:
nem nagyon tolerálom magamon, gyantázok, az előtte való napokat már nagyon utálom, férjemet nem zavarja, ő szokott segíteni a gyantázásban. A csupasz szeméremdombot nem szereti, egy csíkom van.
Páromon szeretem a szőrt, mivel nem majom szinten az. Szakállat visel (kb 1 cm) karbatartava, csupaszon nem szeretem, ő sem, én tovább birom, mint ő, me amikor visszaszúr, akkor már fél órával sem bírja tovább:p (hetente 2-szer fazoníroz)
Nemiszerv körül is szakállvágóval fazoníroz ( általában én csinálom, mert szeretem csinalni, olyan intim, és meghitt.)
Hónalja szőrös, de az sem nagyon, egy 2 cm-es sáv van kb.
Csupaszon nem tudnék férfiként tekinteni rá, szerintem gusztustalan, ha egy férfi csupasz, nekem nem férfias, főleg így 30 körül.
De ugye ízlsek és pofonok:)
Konkrétan az epilálásra nem adok, mert borzalom, hólyagos leszek, és szőrvisszanövős, a tüszők helyén göbökkel, ami a gyanta esetén nem alakul ki.
Szerencsére szőrösség tekintetében egyezik az ízlésünk, magunkon kevésb toleráljuk, mint a másikon.
Mi is mindketten szőrtelenítünk a párommal.
Nő: hónalj, láb, intim terület, nyáron kar is.
Férfi: hónalj, mellkas, intim terület.
Az én férjem pedig mindenhol szőrös, hónalja, mellkas, és ott is. Na jó, a talpa nem az. Van szakálla is, igényesen karban tartva, kis körszakáll, én így szoktam meg, így szeretem. Mikor összejöttünk, a kedvemért egyszer teljesen leszedte az intim szőrzetet, de nekem az nagyon nem jött be. Azóta nem is erőlködik vele, soha nem is kértem rá, nekem így férfias. Nem ápolatlan, minden nap fürdik, fizikai munkát végez, de feleannyira sem izzadságszagú, mint én az irodában töltött nap után. 34 éves, számomra elég gyerekes lenne egy csupaszcsiga. De valóban, van akinek jól áll, van, akinek nem, ízlések és pofonok.
Én az intim részen hetente szoktam igazítani vagy leszedni, hónaljat és lábat többször is, sajnos gyorsan nő :( Karomat nyáron inkább, de az számomra nem olyan létkérdés. Bajusz, meg, hát amikor kell. Kb. ennyi.
Magamon jobban zavar, mint a férjemen. És őt sem érdekli annyira :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!