Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rosszul kellene éreznem magam...

Rosszul kellene éreznem magam amiatt, hogy megkértük a barátom húgát, költözzön el? (28n)

Figyelt kérdés
A lakás, ahol lakunk, a barátomé. Eddig hárman laktunk benne (másfél szobás) már egy éve, de már nagyon nehéz volt az együttélés. A barátom húgának nemrég ért véget a kapcsolata, a barátjához nem tud költözni. A mindennapok során sok súrlódás volt (pl. fürdőhasználat, stb.), teljesen más az életritmusa, mint a miénk, megkértem a barátomat, hogy kérje meg a húgát, költözzön el, mert én már nem tudok így élni és vagy én megyek vagy ő. A barátom is már úgy volt vele, hogy már jobb lenne nekünk ketten. Három hete kértük meg őt, de azóta is csak duzzog, hogy mért nem maradhat. Azt kérdezi, Miért zavarjuk őt? Nem érti meg, hogy mi már ketten akarunk élni. Amikor odaköltöztem a barátomhoz, a húga már ott lakott, a barátom megengedte neki, átmenetileg. Most akkor tényleg gonosz vagyok hogy kitúrtam?Amúgy van saját lakásom, de a barátom kérte egy éve, hogy költözzek hozzá és én mentem. A lakásomban most az én húgom lakik.
2014. febr. 22. 17:01
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
21%

Nincs itt semmiféle rosszindulat, nem kellene össze-vissza hazudni.

Ennyi.

2014. febr. 23. 15:02
 32/34 anonim ***** válasza:
75%

A rosszindulatú hozzászólásokkal nem kell foglalkozni, biztos rokonok nyakán élő emberek írták.

Semmi baja nem lesz a barátod húgának, ha végre kicsit önállóbb életet él.

Egyébként én is inkább máshogy segítenék a rokonaimnak, mint azzal, hogy nálunk lakjanak, jobb, ha van egy privát szféra. Az ott lakás tényleg csak végső megoldás lenne, ha nem lenne hova menniük.

2014. febr. 23. 15:27
 33/34 anonim ***** válasza:
36%
a barátod helyében te cuccaid segíteném csomagolni!
2014. febr. 25. 08:13
 34/34 A kérdező kommentje:
Csak annyit szeretnék még leírni pár hónap elteltével, hogy azóta sikeresen rendeződött a helyzet, a lány elköltözött, miután megkértük erre. Nem örült, nagyon nem, de valamennyire talán belenyugodott. Ja, és minden amit leírtam igaz volt, a kétkedők kedvéért.
2014. okt. 30. 23:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!