Rosszul kellene éreznem magam amiatt, hogy megkértük a barátom húgát, költözzön el? (28n)
Mi lenne ha te dobnád ki a húgodat a te lakásodból és odaköltöznétek? Az nem tetszik?
Hát én a pasid helyében úgy vágtalak volna ki, mint macskát szrni.
Szerintem inkább amiatt, mert "megkértük" <-> "vagy ő megy vagy én". Ez így nekem kicsit ellentétes.
Érthető hogy szeretnétek kettesben élni. Az viszont, hogy zsarolással akarod kirakni, mindegy hová a barátod húgát... majd hárítod a felelősséget "közösen csináltuk"... ez furcsa nekem. 28 évesen.
Igen, mondjuk az is biztos, hogy ha én lennék a húg helyében, kényelmetlenül érezném magam egy párral egy közös lakásban, és minél hamarabb próbálnék elköltözni, illetve segítséget kérni, ha átmenetileg is. Ebből a szempontból viszont ő volt tapintatlan, illetve kényelmes.
Az igény korrekt, viszont a mód kifogásolható.
Bár lehet vitatni hogy azért volt e a "vagy ő vagy én" dolog , mert ők lusták voltak ezt rendezni, vagy azért, mert tényleg gonosz vagy. Ezt pedig te tudod.
Írhatnak itt akármit, teljesen jogos, hogy két felnőtt ember, akik már egy pár, előbb utóbb ketten szeretnének együtt élni inkább, mint valamelyikük testvérével hármasban.
Olyan helyzet természetesen elképzelhető, hogy egy nehéz helyzetben levő rokont átmenetileg befogad az ember.
Van hova menni a párod húgának, meg tudja oldani? Mert azért az utcára nem tenném ki, akármilyen rossz a helyzet.
Ha igen, akkor nem kell rosszul érezned magad. A párod is egyetértett veled, tehát nem önkényesen döntöttél így.
Ha a párod húga meg tud állni a saját lábán, akkor ideje neki is kicsit önállósodni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!