Rosszul kellene éreznem magam amiatt, hogy megkértük a barátom húgát, költözzön el? (28n)
Hát én biztos rosszul érezném magam, hogy a bátyám simán kidobna az utcára, mert a nőjének nem tetszik, hogy mint testvér ott lakom.
Másrészről viszont megértem, hogy ti ketten akartok együtt élni, és nem a testvérrel..
De én nem dobtam volna azért így ki. Van hova mennie? Van kire támaszkodnia???
Egy biztos. Ha az élet úgy hozza, hogy ti a párotokkal összeházasodtok, családot alapítotok, akkor el kell majd fogadnod, hogy lesz egy sógornőd aki mélységesen utálni fog, és lesz egy anyósod aki a lánya pártját fogja majd, és szintén utálni fog (már ha él még az anyós)
" vagy én megyek vagy ő."
Tudod, ha nekem a nőm ezt mondta volna, akkor simán megmondtam volna neki, hogy akkor menjél te.
Még akkor is ha szándékomban áll a húgomat elküldeni. De ez a zsarolás nagyon nem fekszik nekem..
Így igen, te túrod ki a húgit..
Mondjuk miért nem mondod ezt a saját húgodnak?
Menj el a lakásomból mert a barátommal ide akarunk költözni...
hmm????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!