Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Rosszul kellene éreznem magam...

Rosszul kellene éreznem magam amiatt, hogy megkértük a barátom húgát, költözzön el? (28n)

Figyelt kérdés
A lakás, ahol lakunk, a barátomé. Eddig hárman laktunk benne (másfél szobás) már egy éve, de már nagyon nehéz volt az együttélés. A barátom húgának nemrég ért véget a kapcsolata, a barátjához nem tud költözni. A mindennapok során sok súrlódás volt (pl. fürdőhasználat, stb.), teljesen más az életritmusa, mint a miénk, megkértem a barátomat, hogy kérje meg a húgát, költözzön el, mert én már nem tudok így élni és vagy én megyek vagy ő. A barátom is már úgy volt vele, hogy már jobb lenne nekünk ketten. Három hete kértük meg őt, de azóta is csak duzzog, hogy mért nem maradhat. Azt kérdezi, Miért zavarjuk őt? Nem érti meg, hogy mi már ketten akarunk élni. Amikor odaköltöztem a barátomhoz, a húga már ott lakott, a barátom megengedte neki, átmenetileg. Most akkor tényleg gonosz vagyok hogy kitúrtam?Amúgy van saját lakásom, de a barátom kérte egy éve, hogy költözzek hozzá és én mentem. A lakásomban most az én húgom lakik.
2014. febr. 22. 17:01
1 2 3 4
 1/34 anonim válasza:
96%
ha a húgod egyedül él a lakásodban, akkor ajánljátok fel barátod húgának h költözzön hozzá. Te húgod sem lakna egyedül, a másik húgnak sem kéne szülőkhöz visszamenni és ti is lehetnétek végre ketten
2014. febr. 22. 17:09
 2/34 anonim ***** válasza:
86%

Hát én biztos rosszul érezném magam, hogy a bátyám simán kidobna az utcára, mert a nőjének nem tetszik, hogy mint testvér ott lakom.

Másrészről viszont megértem, hogy ti ketten akartok együtt élni, és nem a testvérrel..

De én nem dobtam volna azért így ki. Van hova mennie? Van kire támaszkodnia???

Egy biztos. Ha az élet úgy hozza, hogy ti a párotokkal összeházasodtok, családot alapítotok, akkor el kell majd fogadnod, hogy lesz egy sógornőd aki mélységesen utálni fog, és lesz egy anyósod aki a lánya pártját fogja majd, és szintén utálni fog (már ha él még az anyós)

2014. febr. 22. 17:12
 3/34 anonim ***** válasza:
87%
Nem lehetne összeköltöztetni a két hugicát? Az Ő vagy Én, egy aljas zsarolás, nem állíthatod ilyen döntés elé! Kivéve, ha nem szereted.
2014. febr. 22. 17:12
 4/34 anonim ***** válasza:
86%
azért a húg helyében én is rosszul érezném magam, ha a bátyám nője így kirakna, hogy ő vagy én... érthető, hogy ketten szeretnétek együtt lakni de nem lehetett volna ezt máshogy megoldani? Azért ez a fürdőhasználat surlódás például két csodás személyiséget feltételez :D
2014. febr. 22. 17:18
 5/34 anonim ***** válasza:
84%

" vagy én megyek vagy ő."

Tudod, ha nekem a nőm ezt mondta volna, akkor simán megmondtam volna neki, hogy akkor menjél te.

Még akkor is ha szándékomban áll a húgomat elküldeni. De ez a zsarolás nagyon nem fekszik nekem..

Így igen, te túrod ki a húgit..

Mondjuk miért nem mondod ezt a saját húgodnak?

Menj el a lakásomból mert a barátommal ide akarunk költözni...

hmm????

2014. febr. 22. 17:20
 6/34 anonim ***** válasza:
90%
Nem tudom, a párod helyében nem raknám ki így a testvéremet... De minimum segítsetek neki akkor másik lakást keresni, akár a te tesóddal közösen.
2014. febr. 22. 17:23
 7/34 anonim ***** válasza:
75%
Nekem nem lett volna bőr a képemen ilyet kérni a párom testvérétől! Nálam már itt nem stimmel a dolog...
2014. febr. 22. 17:26
 8/34 anonim ***** válasza:
30%
Nem vagy gonosz. Teljesen jogos volt, és a hugicának saját magától is rá kellett volna jönnie erre, csak nyílván könnyebb volt rátok tapadni (anyuka és apuka helyett), mint az önálló, felnőtt életet választani.
2014. febr. 22. 17:35
 9/34 anonim ***** válasza:
91%
Ennyi erővel miért nem a saját húgodat küldted el és költöztetek a saját lakásodba?
2014. febr. 22. 17:39
 10/34 anonim ***** válasza:
82%
genyo vagy vele :/
2014. febr. 22. 17:40
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!