Mit tegyek hogy a 2. dik unokatesomal több van köztünk mint barátság és a szűleit hogy győzem meg hogy engedjék hogy járjunk?
Figyelt kérdés
Szülők,2.dik unokahugom2014. jan. 7. 10:30
31/41 anonim válasza:
Egyébként felesleges bántani, erről nem ő tehet, hanem a környezete.
32/41 A kérdező kommentje:
Elírtam nem vagyok stréber...
2014. jan. 7. 12:09
33/41 anonim válasza:
"Telefonon nem mutasa hogy írjak helyesen...néha rosszul írok,mert megszoktam a gyors irást."
Nem mutassa mi? :D
Dik unokatestvér :D
34/41 anonim válasza:
A távolabbi családban nem tudom hányadik unokatestvérék,úgy döntöttek összeházasodnak egymásnak másodunokatestvérei nos 3 gyerekükből 1 meghalt,mert örökletes betegség volt,és mivel egy családból valók még nagyon volt az esély arra,hogy a kislány is beteg lesz.Nem egészséges dolog az unokatestvérrel összejönni.
35/41 A kérdező kommentje:
Nem tudhasuk előre,hogy alakul majd lesz valahogy.köszönöm a válaszokat.
2014. jan. 7. 14:00
36/41 anonim válasza:
Meg tudnátok állni gyerekvállalás nélkül?
37/41 anonim válasza:
Miért ne vállalhatnának gyereket? Maximum elmennek előtte citogenetikai vizsgálatra.
38/41 A kérdező kommentje:
Majd elmegyűnk ha úgy alakul citogenetikai vizsgálatra.
2014. jan. 7. 16:13
39/41 anonim válasza:
Micsoda ökörségeket hablatyolnak itt össze némelyek?
A citogenetikai vizsgálat lényege: " Citogenetika
A citogenetika feladata a különböző genom- és kromoszómamutációk azonosítása a preimplantációs, pre- és posztnatális genetikában. A FISH technika kiválóan adaptálható a különböző típusba sorolható kromoszóma rendellenességek kimutatására. Az Abbott Vysis termékpalettája széles spektrumban kínál próbákat a különböző fejlődési rendellenességek hátterében álló genetikai eltérések kimutatására."
40/41 anonim válasza:
És ezzel most mi a szart akartál mondani?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!