Mit tegyek hogy a 2. dik unokatesomal több van köztünk mint barátság és a szűleit hogy győzem meg hogy engedjék hogy járjunk?
De miért lenne már fogyatékos a gyereke, te szerencsétlen!?
A másod unokatestvérekneknél a génazonosság foka mindössze 3.125%!
Első unokatestvérek is nyugodtan vállalhatnak gyerekek különben!
Nézd meg, hogy a Czeizel is ezen az állásponton van;
Az iszlám országokban meg szinte minden második házasság elsőfokú unokatestvérek között köttetik, ahogy száz éve, faluhelyen nálunk is ez volt a helyzet.
Nyugodtan járhatsz a másod unokatestvéreddel!
Faluhelyen régen általános volt unokatesók/másodunokatesók között a házasság ez igaz.
De ennek több oka volt.
Például a családi birtok, földek egyben tartása miatt.
Illetve a paraszti sorban élő fiatalok jó ha elvégezték a 6 elemit, kitörésre, egyetemre, középiskolába menni esélyük sem volt. Így maradt a falu, ahol gyakorlatilag az egész életüket leélték, csak onnan tudtak választani párt. Nem volt annyi ismerkedési lehetőség, internet, telefon, skpye, chat stb., mint most.
Épp ezért ma annyi lehetőség között tudnak választani, tengernyi ismerkedési, szórakozási lehetőség van, épp ezért tartanám ma már furának, hogy a rokonságból szerezzen valaki magának párt.
Akkor ennyi erővel az is fura, hogy valaki a saját hazájából választ magának párt!
Mert már úgyis globalizáció van, akkor miért pont egy magyart kéne választania, amikor lehetne pakisztánit vagy kongóit is! Nem?
DTök furcsa ez már, hogy két magyar össze házasodik!
Na most komolyra fordítva a szót; semmi fura, és semmi probléma nincs az unokatestvérek közötti házassággal!
51%-os azert ne hasonlitsunk mar ossze egy orszagot egy csaladdal.. a ketto egyaltalan nem ugyanaz, te is tudod jol... fogadjunk hogy te is unokatestverrel vagy mas rokonnal vagy parkapcsolatban, eltalaltam?
Gratulalok. Nekem irhattok szaz peldat is, szerintem ez akkor is aberralt dolog.. ha valaki a rokonom egesz egyszeruen keptelen vagyok "ugy" ranezni, legyen barmennyire is vonzo, kedves, vagy barmi mas, soha sem tudnek beleszeretni...
Az első unokatestvérem már a menyasszonyom, és nyáron össze is fogunk házasodni!
És nincs ebben semmiféle furcsaság, meg nem is értem, hogy lehet ettől viszolyogni!
A gyerekeink pedig nem lesznek retardáltak, mert voltunk citogenetikai vizsgálaton!
Én csak azt tudom javasolni a kérdezőnek, hogy nehogy amiatt ne járj vele, mert az unokatestvéred!
Ha egyszer szeretitek egymást, akkor ez nem lehet akadály!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!