Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tegyek hogy a 2. dik...

Mit tegyek hogy a 2. dik unokatesomal több van köztünk mint barátság és a szűleit hogy győzem meg hogy engedjék hogy járjunk?

Figyelt kérdés
Szülők,2.dik unokahugom
2014. jan. 7. 10:30
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
91%

"Akkor ennyi erővel az is fura, hogy valaki a saját hazájából választ magának párt!

Mert már úgyis globalizáció van, akkor miért pont egy magyart kéne választania, amikor lehetne pakisztánit vagy kongóit is! Nem?

DTök furcsa ez már, hogy két magyar össze házasodik!

Na most komolyra fordítva a szót; semmi fura, és semmi probléma nincs az unokatestvérek közötti házassággal!"

Soha nem két végletet kell ütköztetni, mert ez nagyon beteg dolog. Érdekes, hogy a magyarok 99%-a tudja hol a kongói és a saját unokatesója között az a néhány millió nő akivel házasodik.

A közeli rokonok közötti intim kapcsolatnak szerintem szociológiai és pszichológiai oka van.

2014. jan. 7. 11:32
 22/41 A kérdező kommentje:
Nem tudjuk mi van köztünk más 1éve mindig egymás karjaiban kötünk ki,most meg ujév otta együtt vagyunk csak még nem mondjuk el senkinek !
2014. jan. 7. 11:34
 23/41 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem akkor is gáz lehet belőle, mert valahol ugyanazokat a géneket örökítitek tovább és ha a ti gyerekeiteknél nem jön elő, akkor majd a következő, vagy az az utáni generációnál lesznek gondok. Még ha nem is lesz fogyatékos, de valami stikája akkor is lesz, az tuti. Úgyhogy szerintem ez több, mint undorító, ha valaki az unokatesójával házasodik. Nem értem, hogy engedhetik meg ezt a törvények...
2014. jan. 7. 11:36
 24/41 anonim ***** válasza:
57%
51% os. Grat. Büszke lehetsz majd magadra h az első unokatesód veszed el. Anyád, apád ill nem tudom melyikük testvérének a gyereke az illető, szal a szülők mit mondtak? Ha semmit ők sem komplettek akárcsak te meg abpárod.
2014. jan. 7. 11:37
 25/41 anonim ***** válasza:
71%

"Nem tudjuk mi van köztünk más 1éve mindig egymás karjaiban kötünk ki,most meg ujév otta együtt vagyunk csak még nem mondjuk el senkinek !"

A szöveg és a helyesírás mindent megmagyaráz. Nem vagy túl okos és művelt. A gyerekeid érdekében válassz egy atomfizikust.

2014. jan. 7. 11:41
 26/41 A kérdező kommentje:
51%os..GRATULÁLOK A házzaságotoknak:) Remélem nekünk is jó alakul minden :) Akik nem értik hogy mi a gond,ak ne irjanak ha csak a uf meg az undit tudjátok nem szeretem senki mint most őT!!
2014. jan. 7. 11:41
 27/41 anonim ***** válasza:
12%

Köszönjük!

És ne hallgass erre a sok baromra, erre a sok vészmadárra! Nem lesz ott semmi probléma. Szerintem a szülei is kénytelenek lesznek elfogadni a helyzetet.

Szóval kitartás! Ha valóban szeretitek egymást, akkor más nem számít!

2014. jan. 7. 11:47
 28/41 A kérdező kommentje:
Helyesírás nem azt jelenti,hogy nem tudok írni jól.Az írásom meg jól tudok írni...Tévedni emberi dolog és nincs tökéletes kapcsolat.
2014. jan. 7. 11:47
 29/41 A kérdező kommentje:
Telefonon nem mutasa hogy írjak helyesen...néha rosszul írok,mert megszoktam a gyors irást.
2014. jan. 7. 11:51
 30/41 anonim ***** válasza:
77%

"nem tudok írni jól.Az írásom meg jól tudok írni..."

Te fogalmazásgátlót szedsz? Szerintem ne az unokatesóddal háljál, hanem keress egy nyelvtan tanárt.

2014. jan. 7. 12:00
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!