Mit tegyek hogy a 2. dik unokatesomal több van köztünk mint barátság és a szűleit hogy győzem meg hogy engedjék hogy járjunk?
"Akkor ennyi erővel az is fura, hogy valaki a saját hazájából választ magának párt!
Mert már úgyis globalizáció van, akkor miért pont egy magyart kéne választania, amikor lehetne pakisztánit vagy kongóit is! Nem?
DTök furcsa ez már, hogy két magyar össze házasodik!
Na most komolyra fordítva a szót; semmi fura, és semmi probléma nincs az unokatestvérek közötti házassággal!"
Soha nem két végletet kell ütköztetni, mert ez nagyon beteg dolog. Érdekes, hogy a magyarok 99%-a tudja hol a kongói és a saját unokatesója között az a néhány millió nő akivel házasodik.
A közeli rokonok közötti intim kapcsolatnak szerintem szociológiai és pszichológiai oka van.
"Nem tudjuk mi van köztünk más 1éve mindig egymás karjaiban kötünk ki,most meg ujév otta együtt vagyunk csak még nem mondjuk el senkinek !"
A szöveg és a helyesírás mindent megmagyaráz. Nem vagy túl okos és művelt. A gyerekeid érdekében válassz egy atomfizikust.
Köszönjük!
És ne hallgass erre a sok baromra, erre a sok vészmadárra! Nem lesz ott semmi probléma. Szerintem a szülei is kénytelenek lesznek elfogadni a helyzetet.
Szóval kitartás! Ha valóban szeretitek egymást, akkor más nem számít!
"nem tudok írni jól.Az írásom meg jól tudok írni..."
Te fogalmazásgátlót szedsz? Szerintem ne az unokatesóddal háljál, hanem keress egy nyelvtan tanárt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!