Kinek kell szólnom, ha az egyik rokonom egy életveszélyes házban lakik?
Nem vagyunk beszélő viszonyban, de aggódom érte.
Az önkormányzatnál kell szóljak?
Drága Kitanna!
Tudok írni. Miután nem magyar nyelvű billentyűzet van az általam használt eszközökön, az ékezetes betűk leírása kétszer annyi időt vesz igénybe. Nem mindig van hozzá kedvem, bevallom. De tudod mit? Ez legyen a legnagyobb problémád. Akkor is tartom a véleményemet, hogy az az ember, aki nincs beszélő viszonyban a rokonával, az bizony nem fogja befogadni se. Ja, nem kell több privát üzenetet írni, sosem válaszolok rá. :)
Én még mindig nem látom, mitől életveszélyes a ház. A régi házaknál gyakran látni olyat, hogy a tető meghajlott vagy hullámos, mert a gerendák deformálódnak. A kéménynek pedig tartófunkciója nincs.
Ha aggódsz érte, akkor neki írj egy levelet, ha már nem beszéltek. És hagyd rá a döntést. Felnőtt ember, az ő dolga, mit csinál a házával. Én biztos, hogy NAGYON kiborulnék, ha bárki elkezdene a hátam mögött intézkedni, ráadásul olyanba ütné bele az orrát, amihez semmi köze.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!