Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szerintetek szólnom kéne az...

Szerintetek szólnom kéne az apámnak?

Figyelt kérdés

Az apámmal nem túl rózsás a kapcsolatom. 10 évvel ezelőtt elváltak a szüleim, mert apa sajnos alkoholista volt és elég agresszív. Akkor anyukámmal maradtam, igazából nem is volt más választásom, mert apának nem kellettem, azt mondta maradjak csak az anyámmal, majd kitette a szűrünket a házból. Egy időben mamámnál laktunk egy kis lyukban, egy ágyban aludtam anyával, szóval az egy nagyon nehéz időszak volt számunkra, ráadásul anya munkanélküli lett, mivel közös vállalkozása volt az apámmal és a válással együtt a munkahelyét is elvesztette. Később beköltöztünk anyával egy kis panellakásba és apához csak hétvégén mentem ki, de akkor se sokat volt otthon velem, max 1-2 órát a 2 nap alatt. Anyukám meghalt, mikor 17 éves voltam, és visszakerültem apához. Nehezen szoktuk meg egymást, sokszor volt részeg, szidta anyát (nyomdafestéket nem tűrő szavakkal illette), szidott engem, kiabált össze-vissza. Mostanra normalizálódott a kapcsolatunk, nagykorú lettem, elkezdtem a főiskolát és kollégiumba költöztem. Csak ritkán megyek "haza", de sokszor hív telefonon, szóval tartjuk a kapcsolatot.

No és a lényeg. 1 hét múlva megyek neurológiai vizsgálatra, mert erős fejfájásom van hetek óta, szédülök, hányingerem van, könnyen elfelejtek dolgokat (lehet lesz MR is). Én szívem szerint végigcsinálnám az egészet egyedül. Szerintetek szólnom kéne az apámnak?

2013. jan. 9. 02:46
 1/4 anonim ***** válasza:
Én ilyenkor nem szoktam szólni. Azért, hogy ha nincs semmi, akkor ne aggódjanak feleslegesen.
2013. jan. 9. 03:22
 2/4 anonim ***** válasza:
Igen szóljál!Azért vagytok egy család,ha csonka is anyud nélkül.Kívánom szívből semmi bajod ne legyen,de neked is kell támasz,ott apád.és neki is csak te vagy.
2013. jan. 9. 04:53
 3/4 anonim ***** válasza:
Nem szólnék. Majd ha tudsz biztosat,majd szólsz akkor. Ha jó lenne apáddal a kapcsolatod,akkor más lenne a helyzet,mert megnyugtatna,amire talán szükséged is van. De ha szólsz,csak magad alatt vágnád a fát. Lehet veszekedne veled megint,hogy "te is olyan nyomorék vagy,mint az anyád" - ezer bocs!!! nem ellened irányul,csak megpróbálom magam apád helyébe képzelni-szóval lehet hibáztatna,veszekedne,hogy az aggodalmát leplezze. Ezt most csináld meg egyedül,ha nincs semmi bajod (és miért lenne? :)) akkor megúsztál egy összeveszést is apáddal
2013. jan. 9. 06:03
 4/4 anonim ***** válasza:
Attól függ hogy milyen érzéseid vannak apád irányában. Ha jól esne hogy veled legyen, akkor szólj. De ha a hátad közepére se kívánok akkor ne szólj, inkább egy baráttal beszéld meg.
2013. jan. 9. 08:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!