Mi baja lehet az apámnak velem?
Én mindkét szülőmtől megkaptam ugyanezeket a dolgokat. Együtt tudok veled érezni kissé fájó mikor a saját anyád és apád néz le és mond olyan dolgokat amiket nem várnál tőlük.
Kemény dolgok ezek fel kell dolgozni és továbblépni rajtuk nem kell foglalkozni velük.
Átérzem..
Velem apám azt érezteti, hogy ő mindenkinél jobb, meg tiszta idegbeteg. Mondtam is neki a múltkor hogy ne égessen már( majdnem fellökte a kajászdába az asztalt)..
Mindig aztmondja, hogy miatta lettek olyan osztályzataim általánosba amilyenek, ha épp meg rossz lett akkor én milyen hülye vagyok. Meg ne menyjek ennek meg annak mert hülye vagyok hozzá, ugysem fogom tudni. Szerinte a gimibe is azért vettek fel mert "elméletileg" beszélt a volt igazgatóhelyettessel, na gondolhatod milyen ciki nekem ha kajakra beszélt vele!!! És akkor sem miatta vettek fel. Most gimibe jobban tanulok, SOKKAL. Pedig aztse tudja hogy ki az osztályfőnököm, szóval ha be mer szólni, ott fogom hagyni. Anyámra is aztmondta hogy alig költ rám, én ugyanis anyával élek. Miközbe apa leszar magasról. Nagyon idegesítő. Ezzel semmit nem lehet csinálni, tedd azt amit én! Mutasd meg neki hogy jobb vagy nála, és majd ha segítségedre lesz szüksége, ne foglalkozz vele.
Teher alatt nő a pálma. - mondjuk elég rossz módszer.
Lehet, hogy vele is ezt csinálta az apja. Majd figyeld meg, hogy te is ezt csinálod-e a saját gyerekeddel!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!