Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Testvéri kapcsolat » Szerintetek hagyjam, mert nem...

Szerintetek hagyjam, mert nem tartozik rám, vagy illene szólnom?

Figyelt kérdés

A húgom barátja kábítószerfüggő és mindenét pénzé akarja tenni annak érdekében,hogy szerhez jusson.

A párom pedig meg akarja venni az autóját.Az autó párom szerint 2,5-3 milliót ér, és 1 milliót ajánlott érte neki, amit a húgom barátja komolyan fontolóra vett, annak ellenére,hogy ő is tisztában van az autója valódi értékével, csak hát ugye fontosabb ,hogy kábulatban legyen.

90%,hogy igent fog mondani.

Viszont ezzel kihasználjuk őt, mert oké,hogy egy felnőtt ember, az ő döntése, senki sem kényszeríti, de párom is tisztában van vele,hogy miért fog rá igent mondani, ez ugyan az az eset mint mikor a kisgyerek elmegy a pedofillal egy nyalókáért cserébe.

Én nem szeretem az ilyen szélhámos dolgokat, és én is jól járnék az üzlettel, de számomra fontosabb az erkölcs mint a pénz.

Bár ha nem a páromnak akkor majd másnak fogja eladni, máskor...nem tudom mi lenne a helyes, tudnék beszélni a párommal,hogy hagyja, de lehet az a legjobb ha bele sem szólok.

2013. szept. 24. 20:43
 1/6 anonim válasza:
53%

Szerintem az lenne a legjobb ha a húgod nem barátkozna ilyenekkel... ha meg együtt vannak..akkor azt se kéne erőltetni.

Nehogy valami rossz dologba akarja belevinni a tesódat.

(Épp leszarnám hogy "átverek" egy drogost, a húgom sokkal fontosabb lenne!!!)

2013. szept. 24. 21:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Régebb óta vannak együtt, de úgy néz ki,hogy nem sokáig, ez viszont más téma.
2013. szept. 24. 21:25
 3/6 Meknes ***** válasza:
100%
Szerintem én a helyedben szólnék,mert engem sem hagyna a lelkiismeretem.Nem verném át szerencsétlent,hisz így is elég baja van.Ha szólsz,akkor utána legalább nyugodtan alszol :)és tudod,hogy nem a ti pénzetek juttatta droghoz.
2013. szept. 24. 23:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Ha tisztábannvan az autó valódi értékével, ami majd 3 szorosa az ígértnek, akkor nem érdekelne. Aki hülye... Ha tényleg annyit ér a kocsi, akkor ha meghirdeti, vagy beviszi kereskedésbe, akkor kap érte annyit, de biztosan többet, mint amennyit a párod ígért.

Én inkább aon aggódnék, hogy nem ver-e át a drogos srác.

Gondolom a húgod is tudja, hogy e tiszta a barátja, innentől már sokat nem tehetsz.

2013. szept. 25. 07:09
 5/6 anonim ***** válasza:
Ha egy csepp józan eszetek lenne, akkor sürgősen elterjesztenétek, hogy bajban vagytok, nemhogy az autót nem tudjátok megvenni, de enni sincs nagyon mit, mert különben félhettek, hogy az illető mikor tör be hozzátok; egymilla nem olyan nagyon sok, hamar elszórja drogra, ha tényleg függő. Aztán már csak egy pillanat, hogy eszébe jusson, hogy bizti van ott még, ahonnan ez jött és egy éjjel betépve rátok rúgja az ajtót...
2013. szept. 25. 09:18
 6/6 anonim ***** válasza:
Azzal a részével egyetértek, hogy aki ennyire hülye, az megérdemli, hogy lehúzzák. De én a helyetekben inkább arra gondolnék, hogy nem sokáig lesz meg neki az a millió, és biztos eszébe juttok majd később is. Vagy mit csináltok pl. ha jól beanyagozva elkezd fenyegetőzni, hogy átvertétek, és rátok gyújtja a házat, ha nem adtok még 1-2 milliót? Legyen annyi eszetek, hogy egy ilyennel nem üzleteltek, főleg úgy, hogy teljesen nyíltan lopjátok meg, még ha Te szebben írod is körül.
2013. szept. 25. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!