Szerintetek hagyjam, mert nem tartozik rám, vagy illene szólnom?
A húgom barátja kábítószerfüggő és mindenét pénzé akarja tenni annak érdekében,hogy szerhez jusson.
A párom pedig meg akarja venni az autóját.Az autó párom szerint 2,5-3 milliót ér, és 1 milliót ajánlott érte neki, amit a húgom barátja komolyan fontolóra vett, annak ellenére,hogy ő is tisztában van az autója valódi értékével, csak hát ugye fontosabb ,hogy kábulatban legyen.
90%,hogy igent fog mondani.
Viszont ezzel kihasználjuk őt, mert oké,hogy egy felnőtt ember, az ő döntése, senki sem kényszeríti, de párom is tisztában van vele,hogy miért fog rá igent mondani, ez ugyan az az eset mint mikor a kisgyerek elmegy a pedofillal egy nyalókáért cserébe.
Én nem szeretem az ilyen szélhámos dolgokat, és én is jól járnék az üzlettel, de számomra fontosabb az erkölcs mint a pénz.
Bár ha nem a páromnak akkor majd másnak fogja eladni, máskor...nem tudom mi lenne a helyes, tudnék beszélni a párommal,hogy hagyja, de lehet az a legjobb ha bele sem szólok.
Szerintem az lenne a legjobb ha a húgod nem barátkozna ilyenekkel... ha meg együtt vannak..akkor azt se kéne erőltetni.
Nehogy valami rossz dologba akarja belevinni a tesódat.
(Épp leszarnám hogy "átverek" egy drogost, a húgom sokkal fontosabb lenne!!!)
Ha tisztábannvan az autó valódi értékével, ami majd 3 szorosa az ígértnek, akkor nem érdekelne. Aki hülye... Ha tényleg annyit ér a kocsi, akkor ha meghirdeti, vagy beviszi kereskedésbe, akkor kap érte annyit, de biztosan többet, mint amennyit a párod ígért.
Én inkább aon aggódnék, hogy nem ver-e át a drogos srác.
Gondolom a húgod is tudja, hogy e tiszta a barátja, innentől már sokat nem tehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!