Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tehetnék, hogy a sógornőm...

Mit tehetnék, hogy a sógornőm megértse nem én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

A történet lényege, hogy sógornőm 10 éve van együtt a férjével, én a párommal több, mint 4 éve, de lesz anyós engem jobban szeret, sógornőm szerint mert én nyalizok neki, persze nem.

Anyósnak az szúrja a szemét, hogy sógornőmék érdekesen nevelik a gyereket, egy 2 éves gyereket 1 rudival indítanak bölcsibe, közbe én is tudom, látom, hogy többet is enne, de ennyi a reggelije attól.

A másik meg, hogy nem főz otthon, főtt ételt is az apa dob össze, ebben nincs semmi kivetnivaló, de egy gyereknek nem száraz étel kell csak.

Nem bírom megértettni vele, hogy ez nem az én hibám, mit tehetnék??

2013. dec. 4. 08:09
1 2 3 4 5
 41/45 A kérdező kommentje:

Én nem szólok bele, hogy neveli a gyereket, eddig sem és ezután sem fogok neki erről szólni. Anyós meg más kérdés, havonta 1 találkozok vele amint írtam is távol élünk tőlük.

Én leírtam a véleményemet és arról nem tehetek, hogy nem bírjátok felfogni!!!

2013. dec. 4. 16:36
 42/45 anonim ***** válasza:
100%

Veled van baj.

Idejöttél kérdezni.

Ami azt jelenti, nem kell felfognunk a te véleményed, csak elmondani a magunkét. Minek kérdez, akit nem érdekelnek a válaszok?

2013. dec. 4. 18:01
 43/45 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Mi leírtuk a véleményünket, arról nem tehetünk, hogy te nem bírod felfogni! (mellesleg, nézz magadba mert egy ember se ért veled egyet! )

2013. dec. 4. 18:01
 44/45 anonim ***** válasza:
100%
De irigyellek hogy ez a legégetőbb problémád:D
2013. dec. 4. 19:09
 45/45 anonim ***** válasza:
100%

A 45.válasz érkezik személyemmel!Jó,ebben 1-2 a tiéd kérdező.

De ha elolvasod a válaszokat,volt gyermekes anya bőven,volt gyermektelen...mégis mind benned talált kivetnivalót nem a sógornődben!

Szerinted nem elgondolkodtató a dolog?

És ha már nem értenek valamiben egyet veled,az nem azt jelenti,h.nem bírják megérteni!

Mit szerettél volna? Elmondjuk a véleményünket,te elmagyarázod a te véleményed,majd vissza szívjuk és elkezdjük együtt szídni a sógornőt és hülledezünk micsoda nőszemély?!

Fejezd be a furakodást abban a családban,mert egyszer megunja a sogórnőd és úgy kicsinál,hogy betojsz!!!Ja és meg fogod érdemelni,jogos lesz!Meg fogunk ismerni majd azakkori panaszkodó kérdésednél és akkor is a sógornődnek fogunk igazat adni!Mert át fogunk látni rajtad,fogjuk tudni a válaszaidból,hogy ludas vagy valamiben!;-)

2013. dec. 5. 08:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!