Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mit tehetnék, hogy a sógornőm...

Mit tehetnék, hogy a sógornőm megértse nem én vagyok a hibás?

Figyelt kérdés

A történet lényege, hogy sógornőm 10 éve van együtt a férjével, én a párommal több, mint 4 éve, de lesz anyós engem jobban szeret, sógornőm szerint mert én nyalizok neki, persze nem.

Anyósnak az szúrja a szemét, hogy sógornőmék érdekesen nevelik a gyereket, egy 2 éves gyereket 1 rudival indítanak bölcsibe, közbe én is tudom, látom, hogy többet is enne, de ennyi a reggelije attól.

A másik meg, hogy nem főz otthon, főtt ételt is az apa dob össze, ebben nincs semmi kivetnivaló, de egy gyereknek nem száraz étel kell csak.

Nem bírom megértettni vele, hogy ez nem az én hibám, mit tehetnék??

2013. dec. 4. 08:09
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
94%

Hát ehhez a témához azért két gyermekes anyaként csatlakoznék :)

Kedves kérdező. Egy 2 éves gyerek kb 10 kg. Egy felnőtt kb 80. Ha azt az egy kis rudit, ami többek közt túróból áll, egy felnőtt mércéjével számoljuk, akkor az olyan, mintha egy 80 kilós bevágna reggelire 8-at. Talán elég reggeliig, ami a bölcsibe van. /olyan nincs, hogy nincs. Ez csak ürügy, hogy kimagyarázd azt, amit nem lehet./

Arról nem is beszélve, hogy ha anyuka nem dolgozik, fel se veszik a bölcsibe a gyereket. Oviba is csak ebédig maradhatnak a kicsik sok esetbe, ha anyuka otthon van. Így tehát, legalább 4 órás munkájának kell lennie. Igaz?

Tényleg nyalsz anyósodnak, ezen sem kell semmit szépíteni. Ilyen vagy és kész. Épp ezért ne értess meg senkivel semmit, úgyse fog sikerülni.

Szerintem a saját házad táján söprögess anyóssal együtt, mert ebbe a történetben nem a sógornő a h..e.

2013. dec. 4. 09:26
 22/45 anonim ***** válasza:
73%
Jajj, kérdező hogy te milyen rosszindulatú egy nőcske vagy... soha nem akarnék ilyen sógornőt mint te. Mert már nem adnak neked igazat, féltékenyek rád? Ezt mégis milyen logikával következtetted ki?...Jah logika... ahhoz ész kéne.,..
2013. dec. 4. 09:32
 23/45 anonim ***** válasza:
86%

Utálod a sogornőd,nincs mit szépíteni!

Ha nem adna túrórudit bölcsi előtt akkor a kérdésed így szólna: "hogyanértessem meg a sógornömmel,hogy legalább egy túrórudit nyomjon a gyerek kezébe?Érdekesen neveli,ugye?"

2013. dec. 4. 09:34
 24/45 anonim ***** válasza:
58%

"Látom akik itt írtak 1 ember kivételével nincs gyereketek. Ti vagytok a szánalmasak!"

Ezek szerint neked van gyereked? Gondolom nem a párodtól, mert akkor már elvett volna. Tehát már elvált nő vagy? Gyerekkel? Vagy csak nem vett el gyermekeid apja?

Vagy csak egy kis tini vagy, aki unatkozik a suliban?

2013. dec. 4. 09:35
 25/45 anonim ***** válasza:
88%
Két gyerekem van,leírom nehogy le legyek hurrogva,hogy nincs gyerekem,azért írok ilyet,szóval két gyerekem van,sulisok,mindkettő úgy járta végig az ovit,hogy reggel itthon,vayg útközben egy rudit ettek,nem is akartak többet,mert amint beértünk,ültették le őket reggelizni.Ebédeltek az oviban,ami főtt kajából elég is volt nekik arra a napra.Sztem az anyós téged azért szeret jobban,mert együtt szidjátok a sógórnődet,sztem hagyd abba a nyalást az anyósnak,jellemtelen emberek teszik ezt,és hidd el nem leszel tőle jobb,max csak azt hiszed.
2013. dec. 4. 10:00
 26/45 anonim ***** válasza:
78%

Biztos nyalizol anyósnak, hogy milyen gonosz a Kati, mert nem ad enni a gyerekeknek!

Majd ha a téged szid, akkor jöhetsz ide újabb kérdést kiírni! Mert amíg nem vesz el a kedves fiú, addig nem vagy betonbiztos, és addig szeret anyuka!

2013. dec. 4. 10:07
 27/45 anonim ***** válasza:
55%
De igenis hibás vagy, mert adod anyós alá a lovat és csámcsogtok együtt a gyereknevelési módszerein. Hagyd abba az életében való turkálást és egyből nem lesz rád mérges. De ne lepődj meg ha anyós téged is megutál, m nem vagy partner a mocskolódásban.
2013. dec. 4. 10:24
 28/45 anonim ***** válasza:
74%

"Látom akik itt írtak 1 ember kivételével nincs gyereketek. Ti vagytok a szánalmasak!"

Neked van?

Ha nincs akkor mit okoskodsz

A legtöbb gyeek még egy rudit sem kap az óvodai, bölcsődei reggeli előtt, hiszen ott reggelizik, nem otthon...( a közétkeztetési rendelet szerint, most néztem meg kötelező reggelit biztosítaniuk)

Miért baj, ha a férj főz? Ez miért fáj? A gyerek eszik azt amit az apa összedob, plusz a bölcsiben , napi egyszer elég a meleg étel.....

Mi nea te ivád! Hogy a férje főz, vagy hogy az anyósnak ez nem tetszik?

Tudod ha nem hergelnéd, és adnád alá a lovat, hanem pl értelmesen állnál a dolgokhoz, és nem igazságtalanul ellenpáttját fognád a sógórnődnek, akkor talán nekik is jobb kapcsoatuk lehetne.

Nem kell szeretned a sógórnődet, de az anyósodnak segíteni utálni nagy gerinctelenség.

2013. dec. 4. 10:36
 29/45 A kérdező kommentje:

Anyósnak biztos nem nyalizok, nehéz volna 400Km távolság mellett.

Amúgy meg, képzeljétek ahol ők laknak nincs reggeli a bölcsiben, ergo otthon kellene, hogy egyenek!

De nem csak 1 darab túrórudit. Az pedig szerintetek elég, hogy csak a bölcsiben eszik főtt ételt? Gratulálok nagyeszűek! Mivel otthon nem eszik, mert az anyja nem főz.

És elhihetitek, hogy nem elég neki a rudi, érdekes ha az anya tesójáéknál van a gyerek akkor reggel miért eszik meg egy szelet kenyeret párizsival? Talán mert kell neki!!!

2013. dec. 4. 10:57
 30/45 anonim ***** válasza:
63%
És neked ehhez mi közöd van, drága?
2013. dec. 4. 10:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!