Mit tehetnék, hogy a sógornőm megértse nem én vagyok a hibás?
A történet lényege, hogy sógornőm 10 éve van együtt a férjével, én a párommal több, mint 4 éve, de lesz anyós engem jobban szeret, sógornőm szerint mert én nyalizok neki, persze nem.
Anyósnak az szúrja a szemét, hogy sógornőmék érdekesen nevelik a gyereket, egy 2 éves gyereket 1 rudival indítanak bölcsibe, közbe én is tudom, látom, hogy többet is enne, de ennyi a reggelije attól.
A másik meg, hogy nem főz otthon, főtt ételt is az apa dob össze, ebben nincs semmi kivetnivaló, de egy gyereknek nem száraz étel kell csak.
Nem bírom megértettni vele, hogy ez nem az én hibám, mit tehetnék??
Te vagy az, aki vékonyabb is a duci sógornőnél? :)
A lényeg az, hogy nem kell senkivel semmit sem megÉRTETNI. Pláne nem olyan témában, ami kizárólag az ő készüléke hibája.
Ha őt nem szereti az anyós, téged peidg imád, és ő ematt féltékeny, az az ő dolga, te úgysem tehetsz semmt. Mit akarsz te ezen megértetni?
Mi is a valódi problémád? Te mennyivel jobb vagy, mint ő, de ő legyen már kedves megérteni azt, hogy te jobb, vagy mint ő, és nem félténykedni? Ezt te komolyan gondoltad?
Egyrészt nem biztos, hogy téged jobban szeret anyóspajtás (az is megéri a pénzét, az biztos! két ember között nyíltan ellenségeskedést szítani...!), másrészt talán nagyd már meg a sógornődnek, hogy hadd legyen csak féltékeny.
Álj,álj,álj,Lányok!!!
Ne bántsuk a kérdezőt!Most olvastam újból a válaszait,és rájöttem,h.a sogornőért aggódik!Otth.van egész nap és nem eszik főtt ételt:-P
Na ez a válasz is törlődni fog azt hiszem!:-D
*Te vagy az, aki vékonyabb is a duci sógornőnél? :)
Nekem is pont ez jutott eszembe.
Egyébként nem értem, mi a gond azzal, hogy a gyerek bölcsi előtt kap egy túró rudit? Tiltja a vallásotok?
Az, hogy valaki nem főz minden nap, nem egyenesen arányos azzal, hogy milyen anya.
Sógornőd szerint nyalizol az anyósnak, ezt vajon miből szűrte le? Azért én elgondolkodnék a helyedben...
*Látom akik itt írtak 1 ember kivételével nincs gyereketek. Ti vagytok a szánalmasak!
Mi van irigykedtek, hogy ti nem kellettek a kutyának sem? Szánalmasok vagytok egytől egyig!!!
Ilyenek a magyar "emberek" beszélnek mindenről csak ép semmit nem tudnak!
Te viszont nagyon művelt vagy, mindenkinél mindent jobban tudsz. Felteszel egy provokatív kérdést és csodálkozol a válaszokon. Ha valaki itt nem normális, akkor az te vagy! Menj, egyél meg te is egy túró rudit, hátha lehiggadsz!
"A kérdező kommentje:
Látom akik itt írtak 1 ember kivételével nincs gyereketek. Ti vagytok a szánalmasak!
Mi van irigykedtek, hogy ti nem kellettek a kutyának sem? Szánalmasok vagytok egytől egyig!!!
Ilyenek a magyar "emberek" beszélnek mindenről csak ép semmit nem tudnak!"
Kérdező, igen, én ezennel bevallom töredelmesen, most semmi más érzés nincs bennem, mint a mindent elsöprő irigység, én olyan nagyon irigy vagyok az ilyen sz.arkavaró, mindenbe beleszóló, mindent jobban tudó emberekre, hogy csak na.
Amúgy ép = épp ? vagy épségben nem tudunk semmit? :D
Na most kérdező elárullak,hogy még jobban szeressenek a csajok!!!!
Kaptam privit a drága butuska,anyós jelölt kedvencétől amiben ez állt: "r.banc"!
Egy kis hülye vagy!Pattogsz itt nekünk,a nagyoknak?:-P
19-essel értek egyet. És rólad lerí, kérdező, hogy nincs gyereked, és ezzel vádaskodsz??? Képzeld, nekem VAN gyerekem, aki már 4 éves, és neki is éppen elég ovi előtt egy túró rudi. Tudod miért? Dehogy tudod, hiszen nincs gyereked.
Egyszerűen irigy van, hogy nektek még nincs gyerek, miért is? És a sógornődet az zavarja, hogy anyós nem elég, hogy beleszól a gyereknevelésbe, hanem ezt veled tárgyalja ki!!! Én is pipa lennék, nem is kicsit!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!