Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan vislekedjek igy most a...

Hogyan vislekedjek igy most a kozos asztalnal az ellensegel?

Figyelt kérdés

Roviden...3 eve vagyunk hazzasok a ferjemmel.

Az ex baratnoje a ferjemnek,a kapcsolatunk elejen nagyon sokat zaklatta a ferjemet,amikor meg nem voltunk hazzasok,hogy bekuljenek ki.

Vasarnap megyunk keresztelobe es az ex baratno pasija most a ferjem egy tavoli rokona,es szinten ott lesznek a keresztelon.

En vissza hallotam egy baratnomtol,hogy az ex baratno kerdezoskodott hogy hogyan vagyunk a ferjemmel,hogy ha szeressuk egymast stb...

De amikor azt hallotam vissza,hogy az ex baratno azt mondta,hogy hiaba vett engem felesegul,a ferjem meg mai napig is ot szereti,hat akkor nagyon ideges lettem.

Ma megtudtam,hogy egy asztalnal fogunk ulni vele,mert hat ulesrend lessz.

Hiaba mondtam a ferjemnek,hogy valahogy oldja meg,hogy ne kelljen az ex nojet bamuljam egesz este,azt mondta,hogy ne torodjek vele.

Ti mit csinalnatok a helyemben?

Jopofizzak,vagy vonjam kerdore az ex baratnot?

2013. nov. 22. 22:00
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
88%
Bizonyos típusú embereket mérhetetlenül felidegesít ha levegőnek nézik őket. Hidd el ez lesz a legjobb. :) Köszönj és ennyi.
2013. nov. 22. 22:28
 12/23 anonim ***** válasza:
100%
A jópofizás is ugyanúgy feszélyezetté tehet...Hidd el, tapasztalatból mondom, hogy ez a típus a levegőnek nézést "kedveli" a legjobban :D Adj neki csajszi :) Itt elég sokan Neked szurkolunk :D
2013. nov. 22. 22:32
 13/23 A kérdező kommentje:
oltozzek ki esetleg nagyon csinosan? az idegesitene?
2013. nov. 22. 22:37
 14/23 anonim ***** válasza:
Legyél csinos, de inkább egyszerűen elegáns, mint kényszeredetten mindent magamra veszek és megmutatok, amim csak van.
2013. nov. 22. 22:40
 15/23 A kérdező kommentje:
koszonom csajok...igazatok van...
2013. nov. 22. 22:42
 16/23 anonim ***** válasza:
64%

Lehet, hogy bunkó vagyok, de én egy megfelelő dramaturgiai ponton, őszintén érdeklődő, kedves, nagy szemekkel megkérdezném, hogy

-nem vagy jól?

Erre ő:

De, miért?

-Áh, semmi, csak egy kicsit ROSSZUL nézel ki, azt hittem téged is elkapott ez a mostani vírus.

Egy ilyen típusú csajt ez teljesen paffra tesz.

2013. nov. 22. 22:45
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
Mivel ez egy keresztelő, ne tegyél ki mindent, inkább finom eleganciával készülj, esetleg ha tudsz öltözz össze egy kicsit a férjeddel :) Úgy értem, hogy mondjuk neki kék az inge, akkor te is válassz olyan vagy hasonló színű ruhát/kiegészítőt :) Látod, nem éri meg idegeskedni a ribin :) Megnyerted a jackpotot, ő meg semmit, ne hagyd, hogy elrontsa az örömöd :)
2013. nov. 22. 22:46
 18/23 A kérdező kommentje:
koszonom csajok...es be fogok szamolni hogy mi volt!!!! igerem
2013. nov. 22. 22:55
 19/23 anonim ***** válasza:

Elhiszem, hogy kellemetlenül éreznéd magad ezek után a társaságukban....

Sok minden okosat írtak már az előttem szólók.Én még ennyit tennék hozzá.

A nőnek van pasija,egy dolog.Attól még lehet szerelmes a férjedbe,azért hangoztatja azt,amit...:(Furcsa,hogy a férjed távoli rokonával jött össze.

Nem tudni, igazak e a pletykák,és mit mondott a nő.

Én a helyesben várnék, figyelnék, hogy áll hozzátok,és aszerint viselkednék.Remélhetőleg lesz benne annyi,hogy nem csinál botrányt a keresztelőn.

Amúgy közeli rokon keresztelőjére mentek?

Mert ha nem,én nem tartózkodnék sokáig egy légtérben a nővel, ha nem muszáj:)

Nem irigyellek a szituért,mikor lesz amúgy az esemény?

Majd írj, hogy zajlott!!!

2013. nov. 23. 11:08
 20/23 anonim ***** válasza:
Utolsó vagyok, na sikerült a keresztelő? Mi történt?
2013. nov. 25. 07:15
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!