Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Hogyan vislekedjek igy most a...

Hogyan vislekedjek igy most a kozos asztalnal az ellensegel?

Figyelt kérdés

Roviden...3 eve vagyunk hazzasok a ferjemmel.

Az ex baratnoje a ferjemnek,a kapcsolatunk elejen nagyon sokat zaklatta a ferjemet,amikor meg nem voltunk hazzasok,hogy bekuljenek ki.

Vasarnap megyunk keresztelobe es az ex baratno pasija most a ferjem egy tavoli rokona,es szinten ott lesznek a keresztelon.

En vissza hallotam egy baratnomtol,hogy az ex baratno kerdezoskodott hogy hogyan vagyunk a ferjemmel,hogy ha szeressuk egymast stb...

De amikor azt hallotam vissza,hogy az ex baratno azt mondta,hogy hiaba vett engem felesegul,a ferjem meg mai napig is ot szereti,hat akkor nagyon ideges lettem.

Ma megtudtam,hogy egy asztalnal fogunk ulni vele,mert hat ulesrend lessz.

Hiaba mondtam a ferjemnek,hogy valahogy oldja meg,hogy ne kelljen az ex nojet bamuljam egesz este,azt mondta,hogy ne torodjek vele.

Ti mit csinalnatok a helyemben?

Jopofizzak,vagy vonjam kerdore az ex baratnot?

2013. nov. 22. 22:00
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:

Sziasztok.

Hat veszekedes lett a vege a ferjemmel.

Ok hamarabb meg erkeztek mint mi.

Koszontem neki,o vissza koszont,onnantol kezdve szamomra mint ha ott se lett volna.

Elvoltam az en kis tarsasagommal,amikor is arra lettem figyelmes,hogy a no fel all az asztaltol,es oda megy a ferjemhez,es felkeri tancolni.

En ra neztem a ferjemre,es mondtam neki hogy mennyen nyugodtan.

Persze a szememmel olni tudtam volna.

Jo tancoltak egyett,ezzel nem is lett volna baj.

De amikor minden 20 percben a ferjemhez rohangalt,hogy de igen is tancoljanak...akkor en megmondtam a nocinek idezem........Kedvesem majd kesobb tancoltok,mert a ferjem most enni szeretne....tunillik akkor szolgaltak fel a 3-ik fogast.

Utna egesz este a ferjem csak velem tancolt es jol ereztuk magunkat,addig a percig amig amikor a no ugyanis egy kicsit ittas allapotban el kezdte olelgetni a ferjemet a szemem lattara,es a ferjem ugy meg szeppent hogy kopni nyelni nem tudott szegyeny,persze udvariasan probalta el tolni magatol,de amikor a szemem lattara megcsokolta az arcan a ferjemet,elgurult nallam is gyogyszer es hat szembe ontottem borral.

Sajnalom igy utolag,hogy botrany lett az egeszbol,de mar nem birtam magammal,es elvesztettem a fejemet,es az on kontrolomat.

Utana persze a ferjem engem cseszett le,hogy botranyt rendeztem.

De azota mar kibekultunk,es meg ertette,hogy miert tettem.

A barati tarsasagbol mindenki nekem adott igazat,es mas baratnom csodalkozott,hogy eddig kibirtam,hogy ne ontsem szembe.

2013. nov. 25. 11:38
 22/23 anonim ***** válasza:

Jaj, ettől tartottam:((...szegény,nem lehetett kellemes szitu.

Lehet,hogy le kellett volna mondani, ha nem túl közeli rokon ,ismerős keresztelője volt.

De legalább tudod, hogy a nő nem tett le a férjedről a szemét dög...:((

És ezek alatt a nő pasija mit csinált?Tétlenül nézte, hogy a férjeddel táncol,stb?

2013. nov. 25. 11:44
 23/23 A kérdező kommentje:

A pasi is ki volt akadva,amikor latta a csokot,es ok is veszekedtek termeszetesen.

Azt pedig nem tudtam el kerulni,hogy ne mennyunk a keresztelobe.

2013. nov. 25. 12:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!