Hogyan vislekedjek igy most a kozos asztalnal az ellensegel?
Roviden...3 eve vagyunk hazzasok a ferjemmel.
Az ex baratnoje a ferjemnek,a kapcsolatunk elejen nagyon sokat zaklatta a ferjemet,amikor meg nem voltunk hazzasok,hogy bekuljenek ki.
Vasarnap megyunk keresztelobe es az ex baratno pasija most a ferjem egy tavoli rokona,es szinten ott lesznek a keresztelon.
En vissza hallotam egy baratnomtol,hogy az ex baratno kerdezoskodott hogy hogyan vagyunk a ferjemmel,hogy ha szeressuk egymast stb...
De amikor azt hallotam vissza,hogy az ex baratno azt mondta,hogy hiaba vett engem felesegul,a ferjem meg mai napig is ot szereti,hat akkor nagyon ideges lettem.
Ma megtudtam,hogy egy asztalnal fogunk ulni vele,mert hat ulesrend lessz.
Hiaba mondtam a ferjemnek,hogy valahogy oldja meg,hogy ne kelljen az ex nojet bamuljam egesz este,azt mondta,hogy ne torodjek vele.
Ti mit csinalnatok a helyemben?
Jopofizzak,vagy vonjam kerdore az ex baratnot?
HA van egy PICIKE eszed, akkor egyszerüen nem foglalkozol vele, nem kell vele "jópofizni", hanem max. köszönni neki és kész.
Kérdöre vonni meg mit akarnál? NEKED mondott valamit? MErt amit állitólag másoknak mondott, az vagy igaz, vagy kitalálás, de ha igaz is, neked nem kell róla tudni.
Azzal egyrészt magad járatod le, másrészt pletykák miatt veszekedni igen primitiv dolog, harmadszor annyival tartozol a vendéglátóknak, hogy nem csinálsz botrányt. (Meg igen undorító, amikor egy nö elkezd veszekedni, kiabálni, mocsokolódni! Ha azt akarod, hogy a párod megundorodjon töled, akkor CSAPJ botrányt, másként ne!!!)
De mondjatok mara meg nekem,hogy tud valaki ennyire rossz indulatu lenni?
Miert nem hagy mar beken minket?
Köszönj neki, de utána nézz át rajta, mintha nem is lenne ott, és kérd meg erre a férjedet is :) Hidd el nekem, ennél nagyobb pofon nincs, ezt nincs ember aki elviselné :D
Nem kell megjátszani se semmit a férjeddel, legyetek olyanok, mint otthon is...
Hadd szokja a helyét a kis gerinctelen pondró :D
Ne foglalkozz vele, ha ott lesz a pasija is, akkor nem fog rámászni a férjedre. Ha netán mégis megteszi, akkor 2 szék közül fog a pad alá huppanni.
Nehogy kérdőre vond, mert ezzel csak azt fejezed ki, hogy foglalkozol vele, és vetélytársnak tekinted.
Légy vele kedves, ha beszélnetek kell, és érdeklődj, hogy ők mikor fognak házasodni :)
Az lenne neki a legnagyobb öröm, ha felbosszant. Ne add meg neki ezt a szívességet!
Jaja, én is köszönnék neki szerintem, és igyekeznék oldottnak tűnni. Nem muszáj totál levegőnek nézni (attól feszélyezettnek is tűnhetsz), csak beszélgess minél többet az asztalnál ülőkkel, és azért az sem árt, ha látja, hogy megbízol a férjedben.
Mosolyogj rá kedvesen (a férjedre), néha, "feltűnésmenetesen" adj neki egy röpke puszit/csókot, lehet egy gyors vállsimogatás is, miközben felállsz az asztaltól. Könnyedén, ez a lényeg. Mintha a csaj ott se lenne. Ha nagyon távolságtartó lennél a férjeddel, az is feltűnő lenne.
Ha nyugodt, szeretett nőként viselkedsz, attól remélhetőleg eldurran majd az agya :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!