Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha a testvéretek phatalógiás...

Ha a testvéretek phatalógiás részegség miatt gyilkolna megbocsájtanátok neki?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 11:37
1 2 3 4
 21/40 anonim ***** válasza:
90%

0 a toleranciája, tehát egyből berúg.

Mondjuk itt egy óriási űrt érzek a sztoriban. Nem 1x, nem 2x, nem 100x rúgtam be, volt, hogy totál ájulásig, de embert valamiért soha nem öltem, de még csak eszembe se jutott.

2013. okt. 21. 12:36
 22/40 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szoktam inni, de ha már lett volna eset, hogy egy korty alkoholtól elvesztem a fejem, akkor egy kortyot sem innék többet.
2013. okt. 21. 12:38
 23/40 anonim ***** válasza:
92%

Azért ne legyen már normális vagy természetes, hogy valaki részegen gyilkol.

Ha a cukorbeteg nem figyel magára, elájul vezetés közben és elgázol valakit ő sem hibás?

Elhiszem, hogy nem könnyű neki, de mégis megölt valakit. Egy apát, anyát, gyereket, unokát, legjobb barátot, testvért - nem hiszem, hogy ezen túl kellene lépni annyival, hogy "csak egy kortyot ivott".

2013. okt. 21. 12:40
 24/40 anonim ***** válasza:
Nem akkor jött rá, hogy patológiás részeg, ugye?
2013. okt. 21. 12:44
 25/40 anonim ***** válasza:
100%
Talán, ha jól írnád le a nevét, utána tudnának nézni a neten.
2013. okt. 21. 12:45
 26/40 anonim ***** válasza:
100%
Felnőttkorában rúgott be először? Addig absztinens volt? Semmi házibuli, vagy szilveszteri pezsgő, sörhab lenyalogatása a pohárból, rumos süti?
2013. okt. 21. 12:54
 27/40 sippara ***** válasza:
70%
Nem. Gyakorlatilag arról van szó, hogy nagyon kevés piától is nagyon részeg lesz - kövezzetek meg, voltam már nagyon részeg, de valahogy az emberölés sosem jutott eszembe, és egyáltalán nem normális, ha bárkinek bármilyen állapotban komolyan megfordul ilyesmi az agyában. Ha még meg is teszi, az ugyanúgy megbocsájthatatlan, mintha full józanon tette volna.
2013. okt. 21. 12:57
 28/40 anonim ***** válasza:
80%

"A patológiás részegség tüneteinek fennállása alatt elkövetett bűncselekmény nem büntethető, mivel a beteg nem beszámíthatónak minősül. Ugyanakkor ha az állapot nem először fordul elő, azaz ha a beteg alkoholtoleranciájának csökkenésével tisztában van és az így kialakult patológiás részegséget már átélte, a törvény előtt a beszámítható személyekkel megegyezően felelnie kell cselekedeteiért akkor is, ha azok elkövetésének idején a patológiás részegség állapotában volt."

Csak akkor bocsájtanék meg neki,ha először fordulna vele elő,hogy ilyen állapotba került.

2013. okt. 21. 12:59
 29/40 anonim ***** válasza:
54%
27. Nem tudatosan öl meg valakit. Iszol egy pohár sört és a következő kép ami bevillan az az, hogy megöltél valakit de nem tudod hogyan és miért. Még mindig nem érted?
2013. okt. 21. 13:09
 30/40 sippara ***** válasza:
46%
Aláírom, annyira még sosem ittam le magam, hogy képszakadás legyen, de ismerek nem egy embert, akik igen - embert valahogy mégsem öltek. Velük van a gond?
2013. okt. 21. 13:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!