Szülők! Ti helyesnek tartanátok azt, hogyha a 15 éves gyereketek időközönként buliba járna, megrészegedne?
Ugye ez a kérdés vicc? Nincs olyan szülő, aki ezt helyesnek tartaná, de ettől függetlenül még sok gyerekkel megesik.
Mi az az időközönként?
"de ettől függetlenül még sok gyerekkel megesik."
Rengeteggel.Sajnos ide jutottunk,hogy a legtöbb szülőt az sem érdekli,hogy hol van éppen a saját gyereke,vagy,hogy mikor jön haza...
Én is ennyi voltam. Na jó, részegek nem lettünk, de ittunk vodka narancsot a Zöld pardonba menet xD Aztán ezen a nyáron elmentünk oda még kétszer, de 11-kor el kellett jönnünk.
Szerintem ezzel nem volt semmi baj, nagyon poén volt, de azért van különbség rendesen buli és buli között. Amíg mi kispál koncerten nyomultunk, osztálytársaim nagy része minden hétvégén a sárga földig itta magát egy házibuli keretében, ahol még orál szex is előfordult...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!