Meg szoktátok lepni néha a párotokat? Milyen időközönként, és mivel?
nincs párom, de ha lenne, mindennap friss virágot kapna, meg egyéb kis apróságokat, amivel felvidíthatnám a legrosszabb napjain is.
f
Off: megkérdezhetem, hogy miért tetted fel a kérdést?
Nem kapsz elég törődést?
Vagy te nem vagy abban biztos, hogy elég törődést adsz-e a párodnak?
Mert maga a kérdés olyan semmilyen.
Szoktam apróságokkal. Pl ha üzleti útra megy csempészek egy tábla csokit a táskájába alkoholos filccel ráírok valami csacskaságot. Vagy egy-egy apró gyümölcsöt, kekszet stb teszek az ebédje mellé amit visz magával. Egyszer beletettem egy aprócska rajzot abba a mappájába amit vitt magával a tárgyalásra :) azt mondta nem tudták a többiek miért vigyorog :) Írok neki valami pajzán sms-t...;) Ilyenek. Nem állandóan, de elég gyakran.
N.
3-as: mindkettő, egy másik kérdés ihletett meg. ő még semmivel sem lepett meg engem, én pedig ötleteket szeretnék gyűjteni, hogy esetleg én mivel lephetném meg őt, hátha neki is eszébe jutna ennek hatására meglepnie engem :)
N
Igen. Hogy milyen időközönként, az változó, ha meglátok valamit, ami jólesik neki, akkor megveszem. Most ne nagy dolgokra gondolj. Hanem pl. tegnap pékségnél láttam, hogy a sós rúd van dögivel, azt meg imádja, vettem neki. 23/N
Ugyanígy ő is vesz nekem minden apróságot, amit szeretek :D
Mi elég sok mindent teszünk a kapcsolatunkért :-)
Nincs olyan, hogy egy héten egyszer kap valamit, hanem amikor eszünkbe jut. Volt hogy vettem egy szexi fehérneműt és táncoltam, nagyon sokszor sütök süteményt ( mindig újakat) , titokban beiratom fodrászhoz, és el is viszem őt , szokott kapni tőlem masszázst is .
Most ezek jutottak eszembe, ezeken felül minden nap beszélgetünk miután hazajött a munkából :-)
NŐ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!