Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Ha a testvéretek phatalógiás...

Ha a testvéretek phatalógiás részegség miatt gyilkolna megbocsájtanátok neki?

Figyelt kérdés
2013. okt. 21. 11:37
1 2 3 4
 1/40 anonim ***** válasza:
78%
Számomra ez az egész "betegség" elég hihetetlen, úgyhogy nem igazán tudok rá válaszolni.
2013. okt. 21. 11:44
 2/40 A kérdező kommentje:
Miért hihetelnen? Amúgy ez nem betegség.
2013. okt. 21. 11:46
 3/40 anonim ***** válasza:
84%
Persze, a testvéred, viszont mindenképpen kapja meg érte a büntetését és töltse le.
2013. okt. 21. 11:47
 4/40 A kérdező kommentje:
Ezért senkit nem itélnek el mert ez olyan mint a tudathasadás.
2013. okt. 21. 11:49
 5/40 anonim ***** válasza:
79%

1es vagyok.

Akkor nem betegség. Tök mindegy milyen nevet adunk neki. Nem normális dolog. Így jó?

Meg lehet kövezni, de én mindenkit akasztanék, aki nem önvédelemből követ el gyilkosságot.

2013. okt. 21. 11:54
 6/40 anonim ***** válasza:
100%

Nem itélhetnet el miattam ert olyan mint a tudathasadás, de nem betegség? Hát én itt egy kis ellentmondást érzek.

És mit szól vajon az áldozat családja majd hozzá? Bocs, de most ezt dobta a gép. Lehet máskor is megölök valakit, de azért szabadon mászkálok.

Amúgy meg nyilván nem fordulnék el a tesómtól, de igen is haragudnék rá és kapja meg a büntetést az aki ilyet csinál.

2013. okt. 21. 11:58
 7/40 Salx Narval ***** válasza:
100%
Én nem, mivel tisztában van a betegségével és mégis ivott. Egyébként a bíróság sem veszi figyelembe, csak ha nem ismert az állapota a bűncselekmény elkövetésekor. Másrészről viszont neked a testvéred, ha embert ölt akkor is. A választ csak te tudhatod a saját esetedre.
2013. okt. 21. 11:58
 8/40 anonim ***** válasza:
91%

"Ezért senkit nem itélnek el mert ez olyan mint a tudathasadás."

Mondtam én, hogy bíróság ítélje el?

Kapjon büntetést. Mindegy mit. Menjen el Anti-Alkohol gyűlésekre fél évig (nálunk is létező dolog, nem csak a filmekben), végezzen önkéntes munkát, akármi, legyetek kreatívak.

2013. okt. 21. 11:59
 9/40 anonim ***** válasza:
80%
Èn biztos nem bocsátanèk meg. Mègiscsak megölt egy ártatlan embert.
2013. okt. 21. 12:03
 10/40 A kérdező kommentje:
"tisztában van a betegségével" Elég EGY korty alkohol is ahoz, ilyen állapotba kerülj. Nézz utána a neten!
2013. okt. 21. 12:09
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!