Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek jogosan lettem...

Szerintetek jogosan lettem kicsit ideges?

Figyelt kérdés
A barátom szülei elutaztak néhány napra és a barátom öcsikéje persze egyből házibulit tartott. Beszervezte az unokatesójukat meg 2 ilyen k..va lánykát (ja és van barátnője az öcsikének csak ő is elutazott külföldre). Persze arra nem méltatott, hogy szóljon hogy egyáltalán jön valaki. Felitták az össze piát amit csak találtak otthon, mindent felettek amit főztem a barátommal, olyan kupit csináltak h nem igaz és úgy érzem nem vagyok a csicskájuk, hogy én pakoljak utánuk (csak ha én nem pakolok el még most is ott lennének halomban a dolgok). A barátom is persze kicsit iszogatott velük mondván, hogy nemsoká jön aludni, erre hajnali 1-kor még sehol nem volt, úgy mentem le, hogy hol van már és persze épp szenvedett a részegségtől (pedig nem szokott inni). Nagyon megbántott azzal h odaállít 2 lány és akkor én meg mintha nem is léteznék, csak ittak, ordibáltak hajnali 3-ig. A lányok meg persze nem a nappaliban aludtak, hanem az öccse szobájában és egy ágyban az öccsel. Ehhez is mit szólnátok a barátnője helyében, milyen dolog ez? És mielőtt kérdés lenne, hogy miért nem voltam ott, hogy ne legyen probléma, ezt a két lányt nem bírom elviselni, nem voltam rájuk kíváncsi. A 2 lány meg másnap is alig akart hazaindulni, este 8-kor nagy nehezen elmentek. Basszus nem szálloda, még egy hétig ott lettek volna legszívesebben. Persze volt aki pakoljon utánuk.
2013. aug. 22. 19:02
1 2 3 4 5 6
 51/52 anonim ***** válasza:

Most komolyan hány éves vagy?

Én is sokat vagyok a barátoméknál(az egyetem miatt összeköltözni egyenlőre nem tudunk),de majd 5év után se jut eszembe kritizálni azt,hogy mit csinál a család, a saját otthonukban.És ez szerintem így helyes!Ha valami nem tetszik,nem kell ott lenned.Majd a saját házadba azt csinálsz amit akarsz,amíg másoknál vagy, van,hogy alkalmazkodnod kell másokhoz,bármennyire is nem tetszik valami!

A páromnak is van két tini húga,akikkel szintén sokszor nehéz,ők is csináltak már bulit nem egyszer mikor nem voltak otthon a szülők,na és? Fiatalok,szinte minden fiatal kihasználja a helyzetet.Ráadásul ahogy olvasom itt csak pár emberről volt szó akiket meghívott.Én se vagyok egy bulizós fajta de ilyenkor vagy beszállok a buliba egy kicsit, vagy berakok valami nyugtató zenét vagy filmet ami elnyomja a buli zaját aztán alszom.Megoldom,elviselem.Nem más szórakozását akarnám elrontani,mert nekem feltétlen aludnom kell...Ha valami kaját csinálunk a barátoméknál amiből marad is, alap,hogy megkínáljuk a családtagokat, vendégeket(akkor is ha nem a mi vendégeink). De aránylag mi is fiatalok vagyunk (22 évesek) nem viselkedünk úgy,mint a vénkisasszonyok.Az,hogy összetakarítottál utánuk,viszont nem volt helyes.Nem akarlak megbántani,de úgy viselkedsz,mint egy mártír.Senki se kérte,hogy Te takaríts, mégis szó nélkül megcsináltad, utána meg morogsz ,hogy Neked kellett takarítani.Mivel nem is vettél részt a buliba, nem a Te dolgod volt.Más dolog ha szívesen megcsinálod, de itt nem ez a helyzet. Az,hogy meddig maradt a 2 csaj szintén nem a Te dolgod. Mintha Neked fájna,hogy más él,meg jól érzi magát.Úgy tűnik nagyon be vagy savanyodva.Ne csodálkozz,hogy jól kinevetnek a hátad mögött a többiek,hogy amíg ők jól érzik magukat(még a barátod is), Te fenn a szobába morogsz,aztán másnap meg pakolsz utánuk.Elég vicces lehetett.:)

2013. aug. 23. 14:43
 52/52 anonim ***** válasza:
De mégis szerinted milyen dolog bárkit is kinevetni?
2013. aug. 24. 18:25
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!