Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jogosan érzem úgy, hogy ezt már nem tudja kimagyarázni, megmagyarázni az akibe szerelmes lettem? (álkapcsolat vagy mi.! )
Az üzenet küldője: abortusz Az üzenet címzettje: Báró von blökipóz88 Az elküldés
időpontja: ma 00:50 Az üzenet témája: Re: Re: Az üzenet szövege: csak aza bökkenő hogy basz ottul szerelmes
vagyok belé, és ha most nem lesz semmi csak
szakítás, akkor elkönyvelheti ez a csaj, hogy egy
másik ember ezen a földön csak azért fog
munkálkodni, hogy neki rossz legyen, még
akkor is, ha ennek az embernek már két gyermekes családja és egy, ennél a csajnál
sokkal szebb felesége van
Az üzenet küldője: Báró von blökipóz88 Az üzenet címzettje: abortusz Az elküldés
időpontja: ma 00:54 Az üzenet témája: Re: Re: Re: Az üzenet szövege: direkt alátennél,kibas zn ál vele?
Az üzenet küldője: abortusz Az üzenet címzettje: Báró von blökipóz88 Az elküldés
időpontja: ma 01:00 Az üzenet témája: Re: Re: Re: Re: Az üzenet szövege: figyelj, bűn nem maradhat büntetlenül, d
eamugy ha gondolod beszélgethetünk
facebokon is, nyugi egy fiatal 19 éves srác
vagyok, budapesti és nem valami gyilkos vagy
tudom is én mi, na van kedved dumálni ott?
csak nehogy rá írj a páromra.....
Köszönöm hogy kitetted BáróvonBlöki
Meg akarja magyarázni ezt a barátom, de úgy érzem, erre már nincsen magyarázat, főleg olyan nem ami után én ne úgy tudnék rá nézni, hogy ezek a mondatok eszembe jutnak. Illetve a múlt, amikor állandóan bántott engem (lelkileg).
Konkrétan úgy érzem hogy nyugtatóra és szívgyógyszerre lenne szükségem.
Én már nem bírom.. ki vagyok készülve és ez már hónapok óta tart, hogy totálisan kivagyok.
Közben teljesítenem is kéne a jövőm miatt, hogy ne legyek se munkanélküli, se csöves.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!