Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehet valakivel 5 évig úgy együtt lenni, hogy nem vagy belé szerelmes?
Figyelt kérdés
Egyik nap megismertem egy lányt, és ő mesélte, hogy az ex barátjával 5 év után szakítottak, de csak az elején volt szerelmes a pasiba egy kicsit. Aztán a témát nem firtattam tovább, de most elkezdett érdekelni, hogy ilyen mégis hogyan lehetséges...2013. máj. 31. 17:50
1/5 anonim válasza:
Így. Csak mert nincs szerelem a szex meg egyéb még lehet jó.
2/5 anonim válasza:
Sok lány van azért együtt egy pasival, (annak ellenére, hogy nem volt belé szerelmes) mert attól tart, hogy nem találna jobbat...
3/5 anonim válasza:
Ùgy hogy ez minden kapcsolatban így van. A szerelem egy kèmiai folyamat ami ha tetszik ha nem, idõvel elmúlik. A többi a szerelem alatt kialakult mèly szeretetbõl fakad plusz a rózsaszìn köd utáni hibák meglátásából amit vagy elfogadunk vagy nem. Lehet a lánynak teszett az elejèn az izgalom aztán lelappadt ès megszokásból nem lèpett, jó volt neki ìgy, nem kellett stresszelni, hogy találjon mást magának aztán benne maradt. Idáig.
4/5 anonim válasza:
Úgy, hogy én 2x ennyi ideig voltam együtt úgy az exemmel, hogy egyáltalán nem voltam bele szerelmes. Az elején se. Soha.
5/5 anonim válasza:
Megszokásból, kényelemből, "mindenki van valakivel, akkor én is..." alapon... Szüleim 14 évig voltak házasok, de édesanyám sose volt szerelmes édesapámba... 2007-ben elváltak 4 gyerekkel, úgyhogy van ilyen
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!