Szerintetek jogosan lettem kicsit ideges?
Figyelt kérdés
A barátom szülei elutaztak néhány napra és a barátom öcsikéje persze egyből házibulit tartott. Beszervezte az unokatesójukat meg 2 ilyen k..va lánykát (ja és van barátnője az öcsikének csak ő is elutazott külföldre). Persze arra nem méltatott, hogy szóljon hogy egyáltalán jön valaki. Felitták az össze piát amit csak találtak otthon, mindent felettek amit főztem a barátommal, olyan kupit csináltak h nem igaz és úgy érzem nem vagyok a csicskájuk, hogy én pakoljak utánuk (csak ha én nem pakolok el még most is ott lennének halomban a dolgok). A barátom is persze kicsit iszogatott velük mondván, hogy nemsoká jön aludni, erre hajnali 1-kor még sehol nem volt, úgy mentem le, hogy hol van már és persze épp szenvedett a részegségtől (pedig nem szokott inni). Nagyon megbántott azzal h odaállít 2 lány és akkor én meg mintha nem is léteznék, csak ittak, ordibáltak hajnali 3-ig. A lányok meg persze nem a nappaliban aludtak, hanem az öccse szobájában és egy ágyban az öccsel. Ehhez is mit szólnátok a barátnője helyében, milyen dolog ez? És mielőtt kérdés lenne, hogy miért nem voltam ott, hogy ne legyen probléma, ezt a két lányt nem bírom elviselni, nem voltam rájuk kíváncsi. A 2 lány meg másnap is alig akart hazaindulni, este 8-kor nagy nehezen elmentek. Basszus nem szálloda, még egy hétig ott lettek volna legszívesebben. Persze volt aki pakoljon utánuk.2013. aug. 22. 19:02
31/52 anonim válasza:
Ki kérte hogy bármit csinálj? Gyakorlatilag megelőlegezted a további bulikat. Mindegy, te tudod:D
32/52 anonim válasza:
Akkor te ott élsz? Mert onnan jársz melózni, haza meg 11 óra alatt jutnál.
33/52 A kérdező kommentje:
8 óra körül jöttek a drágalátos vendégek és ha akkor elindulok kb. 11 órára értem volna haza (ha nem később).
2013. aug. 22. 20:34
34/52 A kérdező kommentje:
Amúgy lehet, hogy igazatok van és kár volt bármit is csinálnom, máskor tuti az pakol el aki bulit rendezett.
2013. aug. 22. 20:35
35/52 anonim válasza:
Így van.. Kicsit legyél lazább és élvezd Te is az életed, mert különben besavanyodsz :) Ma bulizz Te és ne hagyd aludni öcsikét. :)
36/52 A kérdező kommentje:
Egyszer majd meglepem egy kis hangoskodással :)
2013. aug. 22. 20:42
37/52 anonim válasza:
Nem mindegy neked mit csinálnak a saját lakásukban?
Nem nálatok rendezett bulit. Nem kell összepakolni és majd megkapja a sorsát a szüleitől.
Szép lenne testvérem barátnője dirigálna nekem a saját otthonomban.
38/52 A kérdező kommentje:
Ki dirigált? Nem szóltam neki egy szót sem, csak azért lehetne egy kis tekintettel másokra is.
2013. aug. 22. 21:36
39/52 anonim válasza:
Másokra, akik OTT LAKNAK, tekintettel van, azért nem a szülei jelenlétében rendezett bulit. De te NEM LAKSZ OTT, sőt, "csak" a tesója barátnője vagy. Nekem nagyon fura, hogy úgy viselkedsz, mintha az öccs anyja vagy anyósa lennél. Ennyire azért csak nem vagy még idős?
40/52 A kérdező kommentje:
Attól, hogy "csak " a tesója barátnője vagyok, még lehetne egy kis tekintettel, mert én sem csinálnám ezt a hét közepén vele fordított esetben ha tudnám h hajnalba kel meg hulla fáradt. És ha már "csak" a barátnő vagyok, akkor ne zabálják fel a vendégeivel amit sütök meg főzök, hanem csináljanak maguknak kaját. Meg kénytelen vagyok mindent megcsinálni utánuk amikor 3-an vagyunk otthon, mert ha nem pakolok el meg nem mosok stb. akkor napokig a mocsokban járkálnánk. Ha ahhoz elég felnőtt, hogy bulit csináljon akkor ahhoz is annak kéne lennie, hogy utána rendet tegyen, meg amúgyis rendet tehetne maga után, de ez nem szokása SOHA.
2013. aug. 22. 22:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!