A barátom szülei elutaztak néhány napra és a barátom öcsikéje persze egyből házibulit tartott. Beszervezte az unokatesójukat meg 2 ilyen k..va lánykát (ja és van barátnője az öcsikének csak ő is elutazott külföldre). Persze arra nem méltatott, hogy szóljon hogy egyáltalán jön valaki. Felitták az össze piát amit csak találtak otthon, mindent felettek amit főztem a barátommal, olyan kupit csináltak h nem igaz és úgy érzem nem vagyok a csicskájuk, hogy én pakoljak utánuk (csak ha én nem pakolok el még most is ott lennének halomban a dolgok). A barátom is persze kicsit iszogatott velük mondván, hogy nemsoká jön aludni, erre hajnali 1-kor még sehol nem volt, úgy mentem le, hogy hol van már és persze épp szenvedett a részegségtől (pedig nem szokott inni). Nagyon megbántott azzal h odaállít 2 lány és akkor én meg mintha nem is léteznék, csak ittak, ordibáltak hajnali 3-ig. A lányok meg persze nem a nappaliban aludtak, hanem az öccse szobájában és egy ágyban az öccsel. Ehhez is mit szólnátok a barátnője helyében, milyen dolog ez? És mielőtt kérdés lenne, hogy miért nem voltam ott, hogy ne legyen probléma, ezt a két lányt nem bírom elviselni, nem voltam rájuk kíváncsi. A 2 lány meg másnap is alig akart hazaindulni, este 8-kor nagy nehezen elmentek. Basszus nem szálloda, még egy hétig ott lettek volna legszívesebben. Persze volt aki pakoljon utánuk.
Nem kötelező, de szerintem neked sem kell duzzogni, mert ők buliztak. Senki nem kért rá, hogy takaríts ki. Azt különösen nem értem, hogy mi közöd, hogy barátod öccse kivel ill. kikkel alszik együtt. Barátod, istenem nem egyszer bulizik ebben az éveben, hanem kétszer. Akkor mi lesz?
2013. aug. 22. 19:48
22/52 anonim válasza:
A 3 férfit és 2 nőt számolgatónak: a bulin kívül is volt még egy lány. Nemcsak a bulira gondoltam. :)
2013. aug. 22. 19:49
23/52 A kérdező kommentje:
Nem duzzogtam, csak tudod van aki szerdán dolgozik, jön egy ilyen buli szerda este csütörtök hajnalig, és csütörtökön megint dolgoznia kell menni. A öcsihez meg csak annyi közöm van, hogy a barátnőjével elég jóba vagyok és rossz volt látni, hogy amint kiteszi a lábát a barátnője ő ilyeneket csinál.
2013. aug. 22. 19:50
24/52 anonim válasza:
Tehát: nem ott laksz és másnap dolgoztál. Akkor miért maradtál? Öcsi bejelenti hogy buli lesz, te mondod hogy nincs kedved és hazamész. Ők buliznak, te tudsz pihenni a munka előtt.
Munka előtt minek keltél fel hajnalban takarítani? Ha hazamész, ez a gond is megoldódik.
Nem kötelező bulizni, de nem is fair más jó kedvét elrontani. A párod felnőtt férfi, el tudja dönteni hogy akar bulizni vagy sem.
Ha a barátnőddel nagyon jóban vagy, mond el neki hogy mi történt, a két nővel alvás tényleg szemét húzás.
2013. aug. 22. 19:58
25/52 anonim válasza:
Te nekik nem az anyukájuk vagy, szóval ne is viselkedj úgy. Szerintem mindenki csinált már olyat, hogy amit kiteszi a szülő a lábát bulit rendez vagy buliba megy. Nem a Te dolgod lett volna elpakolni sem, hisz a kupit sem Te csináltad, de ha már megcsináltad, akkor ez miatt nem kell verni magad. Az hogy egyszer nem tudsz aludni mert buli van.. Akkor mért nem mentél haza ott tudtál volna nyugodtan aludni. Bár gondolom akkora bizalom nincs a párod iránt, hogy egyedül merted volna hagyni két csajjal. Azért mert Te fent unatkoztál a párodnak mért kéne ugyan azt csinálni? Mért kellett felhívni, ha láttad, hogy Ő jól érzi magát?
2013. aug. 22. 19:59
26/52 A kérdező kommentje:
Mondjuk azért nem mentem haza, mert be sem jelentette, hogy jön valaki egyszer csak beállítottak este 8-kor, és mert nem 2 percre lakunk egymástól, úgyhogy lett volna vagy 11 óra mire hazaérek.
2013. aug. 22. 20:16
27/52 anonim válasza:
Szerintem igazad van, de én sokak szerint túl szigorú vagyok ilyen kérdésekben :D
Bár a buli önmagában nem gáz, DE:
1. sosem rendeznék úgy bulit, hogy előtte nem egyeztetek azokkal, akikkel együtt élek (pláne hétköznap, ha tudom, hogy a másik aludni szeretne)
2. sosem hagynám, hogy a "sz*romat" más takarítsa el
3. ha van párom, nem viszek fel a tudta nélkül ribiket vagy alfa hímeket, pláne nem alszok velük együtt!!!!
A helyedben én szépen behordtam volna a szemetet az öcsike szobájába, amennyiben MINIMUM nem segít elpakolni is tisztára nyalni mindent.
2013. aug. 22. 20:17
28/52 A kérdező kommentje:
Köszönöm kedves utolsó, végre valaki aki úgy látja a dolgokat, ahogy én is.
2013. aug. 22. 20:19
29/52 A kérdező kommentje:
Kedves 25. hozzászóló!
Nem hívtam fel őt csak megnéztem hogy még magánál van-e. És marha nagyon jól érezhette magát ha éppen azon igyekezett amikor lementem, hogy ne rókázzon. Remélem majd te is jársz úgy, hogy halál fáradt vagy és nem hagynak aludni egész éjszaka amikor korán kelsz.
2013. aug. 22. 20:21
30/52 anonim válasza:
Két kicsi gyerekem van. szóval nekem nem kell bemutatni milyen az amikor az ember nem alszik :) de akkor sem csinálnék ekkora problémát, hiszem még fiatalok. Az meg hogy az öcsikének barátnője van megint csak nem a Te dolgod.
Gondolom nem egész éveben ezt csinálják így el tudnám viselni, ha kicsit kiszabadulnak.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!