Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Szerintetek jogosan lettem...

Szerintetek jogosan lettem kicsit ideges?

Figyelt kérdés
A barátom szülei elutaztak néhány napra és a barátom öcsikéje persze egyből házibulit tartott. Beszervezte az unokatesójukat meg 2 ilyen k..va lánykát (ja és van barátnője az öcsikének csak ő is elutazott külföldre). Persze arra nem méltatott, hogy szóljon hogy egyáltalán jön valaki. Felitták az össze piát amit csak találtak otthon, mindent felettek amit főztem a barátommal, olyan kupit csináltak h nem igaz és úgy érzem nem vagyok a csicskájuk, hogy én pakoljak utánuk (csak ha én nem pakolok el még most is ott lennének halomban a dolgok). A barátom is persze kicsit iszogatott velük mondván, hogy nemsoká jön aludni, erre hajnali 1-kor még sehol nem volt, úgy mentem le, hogy hol van már és persze épp szenvedett a részegségtől (pedig nem szokott inni). Nagyon megbántott azzal h odaállít 2 lány és akkor én meg mintha nem is léteznék, csak ittak, ordibáltak hajnali 3-ig. A lányok meg persze nem a nappaliban aludtak, hanem az öccse szobájában és egy ágyban az öccsel. Ehhez is mit szólnátok a barátnője helyében, milyen dolog ez? És mielőtt kérdés lenne, hogy miért nem voltam ott, hogy ne legyen probléma, ezt a két lányt nem bírom elviselni, nem voltam rájuk kíváncsi. A 2 lány meg másnap is alig akart hazaindulni, este 8-kor nagy nehezen elmentek. Basszus nem szálloda, még egy hétig ott lettek volna legszívesebben. Persze volt aki pakoljon utánuk.
2013. aug. 22. 19:02
1 2 3 4 5 6
 41/52 anonim ***** válasza:
Azért a barátnődnek mond el mi történt.
2013. aug. 22. 22:32
 42/52 A kérdező kommentje:
Végre valaki nem csak azzal jön, hogy én vagyok a rossz. Ezen gondolkozom egész nap, hogy mit csináljak ezzel dologgal, elmondjam, vagy jobb ha nem :S
2013. aug. 22. 22:35
 43/52 anonim ***** válasza:

Te miért pakoltál el utánuk? Ki kért meg rá? Ki kényszerített rá? ... és hiába írod, hogy otthon, az a srác otthona, nem a tiéd. Ott a barátod öccse akkor rendez bulit, amikor akar, - és a szülei beleegyezése kell hozzá, nem a tiéd.

Mit szólnál, ha az öccs holnap fogná magát, elmenne a szüleidhez, és követelné, hogy ne nézzenek TV-t, mert az őt zavarja?

2013. aug. 22. 22:37
 44/52 A kérdező kommentje:
Senki nem kért meg rá, de annál igényesebb vagyok, minthogy napokig nézzem ott a kupit. Ezek szerint téged nem zavarna ha a mocsokban kéne élned.
2013. aug. 22. 22:40
 45/52 anonim ***** válasza:
Nem, én szépen HAZAMENNÉK.
2013. aug. 22. 22:40
 46/52 A kérdező kommentje:
Csak mivel pénteken indultunk nyaralni ez nem volt kivitelezhető dolog.
2013. aug. 22. 22:43
 47/52 anonim ***** válasza:
Szerintem attol hogy együtt aludt a lányokkal a öcsike nincs baj. nekem is van fiu barátom akivel aludtunk már együtt, oh, és semmi sem történt, bármilyen hihetetlen is :D Szerintem kár lenne beleártanod magad a dolgokba hogy szolsz a lánynak hiszen lehet megorrolna rád az egész család. Nekem is volt már hogy egy buli után mentem dolgozni(ugy h buliban tök részeg vtam aludtam 1 orát tusoltam és mentem dolgozni) de előfordul az ilyen..:) Szoval a lényeg az hogy ne savyanodj be ennyire:) nem szabad ennyire komolyan venned az életet nyugi:) nem bántani akarlak, csak segiteni:)
2013. aug. 22. 23:01
 48/52 A kérdező kommentje:
Szerintem attól, hogy most az egyszer nem volt kedvem hétköznap bulizni mert hulla voltam, attól még nem vagyok besavanyodva. És az öcsike meg 2 nappal a buli után másik 2 csajjal medencés partyt tartott, és azért ez már nekem durva. Ha nincs itthon a macska cincog az egér... Akkor legalább szakítana és utána csinálna ilyeneket, nem pedig így.
2013. aug. 22. 23:07
 49/52 anonim ***** válasza:
Hát én nem értelek... Hány éves vagy és hány éves a barátod? Te dolgozol és a barátod nem? Ugyanis te azt állítottad, hogy másnap mentél dolgozni, de a barátod meg bulizott hajnalig, akkor úgy látszik neki nem kellett mennie sehová... Illetve még valami furcsa nekem: te egyébként ott élsz abban a házban? Mert azt írtad, hazamenni 3 óra lett volna neked, de abból a házból mégis el tudsz menni dolgozni? Akkor hol a munkahelyed? És otthonról hogy jársz be? érdekes..
2013. aug. 23. 09:56
 50/52 A kérdező kommentje:
Barátom szabin volt. És az meg úgy van képzeld el, hogy csak a Duna válasz el minket lakóhely szempontjából és mivel olyan későn már komp nem jár átúszni meg nem fogok, körbe Pesten keresztül nem 2 perc haza az út. Reggel viszont már közlekedik komp így munkába is tudok menni.
2013. aug. 23. 11:49
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!