A barátom nem vette át a szülinapi ajándékát tőlem, csak szerintem fura ez? .
Mi sem szoktuk egymás előtt oda adni. Evidens hogy veszünk egymásnak ajándékot, és vagy a családi ebéd előtt vagy után adjuk oda. Nem értem ez miért baj?! Ha nem tisztelné a kérdező a párja családját akkor el sem ment volna... Nálunk anyukám mindig megkérdezi hogy "és mit kaptál"? Én meg kihozom, elmondom, megmutatom. Nem titkos, de mi sem szeretünk nyali falizni a család előtt. Én ráadásul még zavarba is jövök ha előttük kapok ajándékot. Ha a kérdezőnél ez bevett szokás, nem tudom TI miért szóltok bele? Ha nekik ez így jó, akkor ez van.
Kérdezőnek: szerintem kicsit túlreagálod. Igen, bunkó volt hogy nem fogadta el, de nem kell ekkora ügyet csinálni belőle. Ma oda adod neki és kész. Ha tényleg olyan szuper ajándék, hidd el hogy örülni fog neki! :) Egyébként megkérdezhetem mi az ajándék? :)
Teljesen érthető, hogy a kérdező nem akarta átadni az egész család előtt,
a rég áhított szado-mazo felszerelést.
Bár a korbácsot és a bőrtangát az étteremben is oda adhattad volna...
Huh szegény párod :D
Ekkora hisztit egy ilyen semmiség miatt!
Hány éves vagy? 5? :D
embereke, miért kell abba belekötni, hogy nem a család előtt akarta átadni az ajándékot, hanem kettesben? ti mindenben a hibát keresitek?
kérdező, lehet, hogy valóban fáradt volt. am valóban nem volt szép dolog, hogy rá sem nézett, de gondolom ma már megoldottátok :) mi szépet kapott?
Néha az az érzésem, hogy a válaszolók már nem is gondolkoznak, csak minden sz@rt kitalálnak, mert az egyszerűbb, mint azt mondani, "ja, tényleg, igazad van".
Jelképes ajándék? Ezt nyilván ti sem gondoljátok komolyan! És akkor karácsonyra vegyek mindenkinek "fő" ajándékot, ami a fa alatt lesz, és "jelképeset", amit odaadok a szülőknél, nagyiknál, keresztszülőknél, testvéreknél...
Nálunk az a "divat", hogy - ez meredek lesz, kapaszkodjatok meg - megkérdezik: és X-től mit kaptál?
Erre jön a válaszom, hogy ezt és ezt, vagy hogy majd este kapom meg.
Jelképes ajándék...
Ne hisztizz már!
Jobb lesz attól bármi is, hogy idejössz és veszekszel a válaszadókkal? Már úgysem akarod átadni az ajándékot, mert hisztis vagy, a barátod ezen meg fog sértődni, szakítotok, aztán itt sírsz megint és minden a válaszadók hibája lesz.
Hát basszus, ez így jött össze. Ennyire nem tudsz egy ilyen csúszást kezelni? Mondd meg neki szép nyugodtan, hogy neked ez fontos lenne és rosszul esik, hogy nem nézi meg, mivel sokat készültél vele. De NE HISZTIZZ!
Micsoda tolerancia... Tudod, lesznek ennél komolyabb konfliktusaid az életben. Ha tegyük fel apás szülést tervezel, aztán mégsem jön össze, a párod késik és végül nem érkezik meg, mit csinálsz? Megeteted vele a gyereket?
Miről szól ez a párkapcsolat? Nem inkább támogatnotok kellene egymást? Gondolj már bele egy kicsit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!