Aza helyzet hogy problémái vannak odalent, és szerintem
orvoshoz kéne menni, csak nemtudom hogyan mondjam el
anyunak. :/ Ti hogyan mondanátok el? (többi lent! )
egyszerüen közlöd vele. öcsédnek meg nem kell tudni... megbizol a szüleidben? anyudban legalábbis? neki is tuti volt ezer ilyen esete nyilván nem fog kiröhögni.
2013. aug. 7. 20:01
ja és megkéred h a többieknek ne szoljon.
2013. aug. 7. 20:01
Minél hamarabb szólj neki, ha más nem, félrehívod.
Elég valószínű, hogy nem fogja elmondani senkinek, ő is nőből van, átérzi. De ha nagyon aggódsz, csak tedd a mondókád végére, hogy de azért ne mondja már el még apukádnak se :)
2013. aug. 7. 20:05
4/12 A kérdező kommentje:
Oké nagyon köszönöm hogy ilyen gyorsan válaszoltatok:) Úgy döntöttem holnap reggel szólok neki mert apu sincs otthon öcsi meg még alszik én és ő meg korán kelünk! Tényleg nagyon köszönöm!!:) Egyébként is már ugyvagyok ezzel hogy most túlvagyok rajta 2 hónap múlva meg már úgy nézek vissza rá mint egy kimaradt jelenetre az életemből!!:)))
Az anyukád,én is aggódom,mikor látom,hogy a kamasz lányom nem akar beszélni az ilyen problémákról,mert cikinek érzi.
Gondolom ez ösztönös,de hát ezért (is)vagyunk.
Nehogy elhallgass semmi ilyent előle...
2013. aug. 7. 20:15
Anyukád előtt ilyen ügyekben nem kell szégyenlősnek lenni, hiszen Ő is nő :) Apukádnak meg öcsédnek pedig biztosan nem mondja el az ilyen női dolgokat. Elég csak annyit mondani neki, hogy "Anyu! Ez a bajom van, légyszíves menjünk el nőgyógyászhoz/orvoshoz" :)
2013. aug. 7. 20:51
7/12 A kérdező kommentje:
Oké köszönöm. Már nagyon szükségem volt erre a bíztatásra elsem tudom mondani hogy mennyire szorongok az ilyen ügyek miatt, és a nőgyógyász mitfog csinálni az a másik paranójjám.. :( :/
Bemész, elmondod mi a panaszod, van hogy meg sem vizsgál, ha semmi komoly hanem felír valamit. Lehet, hogy ellenőrzésképp megvizsgál, akkor fel kell feküdnöd egy asztalra, a hasad szabaddá téve, meg fog ultrahangozni ami kicsit lehet kellemetlen lesz, bár engem csikizett miközben vizsgált :D Ha már menstruálsz meg fogja kérdezni rendszeres-e már, milyen időközönként jelentkezik. És Anyukád is bent lehet ha szeretnéd :)
2013. aug. 7. 21:09
9/12 A kérdező kommentje:
uwh oké akkor köszönöm!!! Ez most nagyon megnyugtatott! :)) Vicces hogy az ember olyanok tanácsától könnyebbül meg akiket nem is ismer, minden esetre örök hálám ha segíteni tudok csak szóljatok!!! Nagyon köszönöm!!
Én azt nem értem,hogy miért kell mindent titkolni a férfiaktól. Főleg az apukáktól, úgy is csak olyan szinten érdekli őket a dolog, hogy egészséges-e a kislányuk vagy nem. Nem tesznek fel kérdéseket, a normálisak (99%) nem poénkodik a problémákkal.
Nekem is volt már bajom, anyámnak mondtam el, de apám is tudott róla, hazaérkeztem és csak annyit kérdezett,hogy minden rendben van-e. ~Halálosan ciki volt!~
2013. aug. 8. 01:30
Kapcsolódó kérdések: