A barátom nem vette át a szülinapi ajándékát tőlem, csak szerintem fura ez? .
Figyelt kérdés
Az egész családjától átvette, örült percekig, stb. Én nem adtam oda az ajándékot, mivel gondoltam, hogy kettesben, ne már mindenki előtt. Tudni kell, hogy erre az ajándékra fél évet készültem, hajtottam, mivel régi dolog és kivonták a forgalomból, egyszer azt is mondták már, hogy nem gyártják és elfekvő raktárkészleteket sikerült felkutatnom hónapok alatt. Este azt mondta, ő teleette magát, hulla és nem tudna semminek örülni, majd holnap. Erre nagyon bemérgesedtem, mert nem igaz, hogy tudja, hogy készültem és nem összerakhatós vasúti makettet kap...szóval nagyon szíven ütött, hogy ő nem akarja átvenni, majd holnap, mert 8 napon belül aktuális...valaki lehet ennyire fáradt...vagy nem is értem, csak szerintem gáz ez az egész???Ezek után nekem holnap nincs már kedvem odaadni, ennyire se méltatott. nagyon fáj.2013. aug. 16. 23:16
11/38 anonim válasza:
El sem kellett volna menned! Ne legyél te olyan mint a többi "húúúú"!
12/38 A kérdező kommentje:
Elég durvákat írtok, úgy gondolom nem értitek!!! Soha nem adtam oda karácsonykor sem mások előtt, mert akkor jön a zavar meg a család előtt nem csókolózunk blabla...az nem olyan meghitt és személyes, hogy mindenki végighallgatja, hogy de szeretlek és élj sokáig!...Miért vagyok ettől bogaras???? Egy idegen étteremben nem fogom odaadni, a családnak ott van lehetősége vagy náluk otthon, viszont nem gondolom, hogy az az ajándékra a legmegfelelőbb, ha van intimebb lehetőség. Éttermeben kaja van, otthon ajándék...Lehet gondolja mi az, de ez, hogy ő hulla és majd holnap, mert most nem tud örülni neki....szerintem nagyon gáz reakció, nincs olyan, hogy az embert nem izgatja és főleg nem tiszteli a másikat. Szerintem ez rohadt nagy tiszteletlenség volt!!!!! Mennyi telefon és izélés volt ennek a beszerzésével...mondom, már kedvem sincs odaadni, ráadásul kerek évszám...pfff. nem lehet olyan fáradt, hogy 5 perce még ne legyen átvenni és megnézni!!!!!! Ebben ez a szomorú.
2013. aug. 16. 23:43
13/38 anonim válasza:
Tisztelet?Te se tisztelted meg a szüleit azzal hogy előttük adtál volna neki valami kis apróságot!
14/38 A kérdező kommentje:
Miért kéne mások előtt????
2013. aug. 16. 23:46
15/38 anonim válasza:
Azért mondják, hogy bogaras vagy, mert semmiben sem akarsz alkalmazkodni sem a családjához, sem a szokásokhoz, sem az etikához! Majd megtanulja a környezeted! Én már kérdeztem, de ránk sem tartozik, most már nem érdekel mi volt az ajándék! Valami kis piti hülyeség lehetett, amit most felfújsz, mert hónapokig stresszeltél miatta...
16/38 anonim válasza:
Szerintem is adhattál volna valami kis apróságot, amikor a családdal volt az ünneplés, tudtad, hogy ajándékozás lesz stb., így különc voltál, ami lehet, hogy nem esett neki jól.
Ettől függetlenül egyet értek veled abban, hogy rhadt nagy bunkóság tőle, hogy nem vette át az ajándékodat! Én is megsértődtem volna.
Amúgy mi karácsonykor is azt csináljunk, hogy amikor a családdal ünneplünk, akkor mindketten átadjuk egymásnak a legkisebb, "legsemlegesebb" ajándékunkat (pl. parfüm, valami), és a "nagyot" meg otthon meghitten, szerelmesen. Ezt gondolt át! Célravezető
17/38 anonim válasza:
Azért kell mások előtt mert hamár mindenki vette a fáradságot hogy elmenjen a bulira és vegyen valamit akkor te is adhatnál valamit mindenki más előtt mert tudod elég cink hogy mindenki adja az ajándékot te meg csak ülsz!
18/38 A kérdező kommentje:
Hát...a kérdés az, hogy fura-e ez? És azért az, mert 10 évig átvette és meghitten ment és nem adunk egymásnak karácsonykor semmit mások előtt...meg én se a család előtt kapom a szülinapi ajándékom...stb. na mindegy. NAgyon gáz.
2013. aug. 16. 23:55
19/38 anonim válasza:
Most már tudom, miért sértődött meg! Jogosan tette! Mert házisárkány vagy, aki nem alkalmazkodik senkihez! :S
20/38 anonim válasza:
ha évek óta a párod akkor kiismerhetted volna már. Pl nekem barátomnak is vannak ilyen kis hülyeségei, ha írok neki kézzel levelet, csak akkor olvassa el, ha egyedül van, teljesen egyedül, mert különben zavarja h ott vannak emberek. van h csak másnap olvassa el, mikor nyugodtan ráér. De én ezen nem húzom már fel magam, neki adtam, akkor használja/bontja fel amikor akarja, persze nem mondom h nem esne jól ha örömében azonnal feltépné a csomagolást, de tiszteletben tartom h felnőtt emberként maga döntsön. Másik, h ő is tud olyan hulla fáradt lenni, h hozzá se lehet szólni. Mondjuk ilyen ajándékokat rögtön megnézi, és kehet h végül nekem is rosszul esne ez, csak azt akartam szemléltetni, h kicsit hagyni kell a másikat h maga legyen és nem mindig ráerőltetni a saját elképzeléseinket
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!