Túl sokat várok el a férjemtől? Szerintem az lenne a minimum, hogy ezeket megcsinálja.
Menj jönnek, hogy te ne dumálj, mert otthon vagy, ő meg keményen dolgozik.
Jó 14 óra sok, de fizikai munka vagy iroda?
Nekem ez szúrja a szemem: de ő még akkor is csak a száját húzkodja, mikor arra kérem, hogy legalább a gyerekekre vigyázzon, amíg én megcsinálom ezeket a munkákat. EZ MI?
Meg mi az, hogy helyette lemegy Balatonra pihenni? Te mikor pihensz? Gondolom sosem. Valszeg betojt a felelősségtől és menekül
Az eszem megáll!!
Fogd magad, és a gyerekeket, költözz anyukádékhoz, az anyjáékat meg lássa ő vendégül. Mond meg neki, addig haza se jöttök, amíg át nem gondolja a hozzáállását a dolgokhoz.
Ilyen pasit én páros lábbal rúgnék ki.
Huh félreolvastam, juj :D
1. voltam
Az 1-es és a 2-es válaszadó nem igazán értelmezi az olvasottakat.. A lényeg hogy írjanak valamit...:)
Kedves kérdező.
Ebben az ügyben csak te tehetsz lépéseket. Vagy a sarkadra állsz, és megmondod neki hogy mik az elvárásaid, és ha nem teszi meg akkor akár haza is mehet vagy befogod a kicsi szádat, és csendben mindent megcsinálsz mint eddig is.
Tudod a legtöbb férj csak akkor tudja ezeket megtenni ha rájuk hagyják..
Mert félreolvastam, hogy 14órát dolgozik?
Ezzel a válasszal, mi a problémád: "Nekem ez szúrja a szemem: de ő még akkor is csak a száját húzkodja, mikor arra kérem, hogy legalább a gyerekekre vigyázzon, amíg én megcsinálom ezeket a munkákat. EZ MI?
Meg mi az, hogy helyette lemegy Balatonra pihenni? Te mikor pihensz? Gondolom sosem. Valszeg betojt a felelősségtől és menekül"
Hm? Tanítasz egy kicsit okoska?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!