A barátom nem vette át a szülinapi ajándékát tőlem, csak szerintem fura ez? .
Mindenki kézenfekvőnek veszi, hogy a kérdezőékhez mentek, holott lehet, hogy ők mentek máshová, és még mindig nem értem, a kérdezőnek miért kellett volna a saját ajándékát elcipelni, hogy mások előtt átadhassa, és aztán hazacipeljék.
Puffog itt mindenki tiszteletről, és pont ezekből a kommentekből hiányzik a tisztelet, ebenguba.
Nem hiszem, hogy a kérdező tökéletesnek gondolja magát, de leírta, hogy mindig így csinálják. Akkor mit problémáztok ezen, nem is ez volt a lényegi kérdés.
Szerintem legközelebb te add oda neki legelőször, ahogy a szülinapján kinyitja a szemét.
Egyébként megértem, hogy úgy érzel, ahogy.
A kérdező írta, hogy étterembe mentek. Elég furcsán jött volna ki, ha a barátja megkérdezi "mehetünk, kész vagy?" A kérdező meg "igen, csak még hozom az ajándékodat, amit majd a családod előtt adok át. Így legalább anyádék is láthassák, hogy a kínai alsókkal amit adnak, nem versenyezhez velem"
Egyébként tényleg bunkóság volt a barátod részéről. Jövőre tényleg te add át elsőnek.
Az jó lehetett. Mindenki megy oda kaja előtt/után a barátodhoz, hogy Boldog szülinapot Pisti! Te meg üldögéltél mellette és lestél ki a fejedből?
Hány éves vagy te egyáltalán? Felnőtt nő így nem viselkedik...
Lehet valamelyik rokon szólt be neki később, hogy te figyi, aztán a kis barátnőd mé' nem adott neked ajándékot?
Ha ennyire dugdosni akarod az ajándékot, tényleg az lett volna a megoldás, hogy adsz valami kisebbet, és mondjuk a dobozba beleteszel egy kis papírt, hogy "este folytatása következik"...
én átadtam volna a fő ajándékot előző este romantikusan aztán vittem volna egy üveg whiskyt vagy egy csomag szivart a társaságba plusz meglepiként.
Kérdező ezt te ba.sszarintottad el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!