Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » A barátom nem vette át a...

A barátom nem vette át a szülinapi ajándékát tőlem, csak szerintem fura ez? .

Figyelt kérdés
Az egész családjától átvette, örült percekig, stb. Én nem adtam oda az ajándékot, mivel gondoltam, hogy kettesben, ne már mindenki előtt. Tudni kell, hogy erre az ajándékra fél évet készültem, hajtottam, mivel régi dolog és kivonták a forgalomból, egyszer azt is mondták már, hogy nem gyártják és elfekvő raktárkészleteket sikerült felkutatnom hónapok alatt. Este azt mondta, ő teleette magát, hulla és nem tudna semminek örülni, majd holnap. Erre nagyon bemérgesedtem, mert nem igaz, hogy tudja, hogy készültem és nem összerakhatós vasúti makettet kap...szóval nagyon szíven ütött, hogy ő nem akarja átvenni, majd holnap, mert 8 napon belül aktuális...valaki lehet ennyire fáradt...vagy nem is értem, csak szerintem gáz ez az egész???Ezek után nekem holnap nincs már kedvem odaadni, ennyire se méltatott. nagyon fáj.

2013. aug. 16. 23:16
1 2 3 4
 21/38 A kérdező kommentje:
Sértődésről amúgy nincs szó. Nem sértődött meg, inkább csak nem érdekli.
2013. aug. 16. 23:59
 22/38 anonim ***** válasza:
80%

25

ÁMEN!!!

2013. aug. 17. 00:01
 23/38 anonim ***** válasza:
66%
Most akkor kérdezel, vagy oktatsz?
2013. aug. 17. 00:02
 24/38 anonim ***** válasza:
53%

Mindenki kézenfekvőnek veszi, hogy a kérdezőékhez mentek, holott lehet, hogy ők mentek máshová, és még mindig nem értem, a kérdezőnek miért kellett volna a saját ajándékát elcipelni, hogy mások előtt átadhassa, és aztán hazacipeljék.

Puffog itt mindenki tiszteletről, és pont ezekből a kommentekből hiányzik a tisztelet, ebenguba.

Nem hiszem, hogy a kérdező tökéletesnek gondolja magát, de leírta, hogy mindig így csinálják. Akkor mit problémáztok ezen, nem is ez volt a lényegi kérdés.

Szerintem legközelebb te add oda neki legelőször, ahogy a szülinapján kinyitja a szemét.

Egyébként megértem, hogy úgy érzel, ahogy.

2013. aug. 17. 00:12
 25/38 anonim ***** válasza:
95%
Alapvetően te is meg vagy győződve arról, hogy a kérdező rontott el valamit. Azt is mondtuk, hogy akkor egy jelképes ajándékot kellett volna átadni. A kérdező a saját fantáziánkra bízta a többit. Akkor meg had saját fantáziáljunk! A lényegi kérdés az lett volna, hogy azért, mert míg semmit nem tudunk, adjunk neki igazat! Másképp látjuk, mert hülyék vagyunk!
2013. aug. 17. 00:34
 26/38 anonim ***** válasza:
76%
Te az a fajta nő vagy, akinek ha minden jó, akkor addig szenved, amíg nem talál valami problémát, csak hogy azért se legyen jó. Nem fogsz belehalni, hogy egy nappal később örül az ajándékának. És milyen gáz már olyanon pörögni, hogy más látja, amint ajándékot adsz neki? Neked aztán tiszta görcs lehet az életed! Ránézni szabad nyilvánosan? Mi vagy te valami 100 évekkel ezelőtti szűzike? Amúgy meg, ha sokan mondják, hogy veled van valami probléma, akkor ott általában van valami igazság.
2013. aug. 17. 01:57
 27/38 anonim ***** válasza:
42%

A kérdező írta, hogy étterembe mentek. Elég furcsán jött volna ki, ha a barátja megkérdezi "mehetünk, kész vagy?" A kérdező meg "igen, csak még hozom az ajándékodat, amit majd a családod előtt adok át. Így legalább anyádék is láthassák, hogy a kínai alsókkal amit adnak, nem versenyezhez velem"

Egyébként tényleg bunkóság volt a barátod részéről. Jövőre tényleg te add át elsőnek.

2013. aug. 17. 02:02
 28/38 anonim ***** válasza:
43%
Nem tudsz alkalmazkodni. Téged nem érdekelt, hogy felköszöntsd időben, amikor a szülinapot ültétek, őt meg most már így utólag nem érdekli! Amúgy nem is értem ezt a rigolyádat, hogy nyilvánosan nem köszöntöd fel. Miért? hacsak nem valami szex-el készültél, akkor nem értelek. Igen, az intim, nem tartozik másra...de a többi? Nem is tudom hogy bír elviselni téged ezekkel a mániákkal.
2013. aug. 17. 04:40
 29/38 anonim ***** válasza:
49%

Az jó lehetett. Mindenki megy oda kaja előtt/után a barátodhoz, hogy Boldog szülinapot Pisti! Te meg üldögéltél mellette és lestél ki a fejedből?

Hány éves vagy te egyáltalán? Felnőtt nő így nem viselkedik...

Lehet valamelyik rokon szólt be neki később, hogy te figyi, aztán a kis barátnőd mé' nem adott neked ajándékot?

Ha ennyire dugdosni akarod az ajándékot, tényleg az lett volna a megoldás, hogy adsz valami kisebbet, és mondjuk a dobozba beleteszel egy kis papírt, hogy "este folytatása következik"...

2013. aug. 17. 07:17
 30/38 anonim ***** válasza:
52%

én átadtam volna a fő ajándékot előző este romantikusan aztán vittem volna egy üveg whiskyt vagy egy csomag szivart a társaságba plusz meglepiként.

Kérdező ezt te ba.sszarintottad el.

2013. aug. 17. 07:36
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!