Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért gyűlöl ilyen szinten a...

Miért gyűlöl ilyen szinten a sógorom?

Figyelt kérdés

A sógorom Péter. A férjem féltestvére a kezdetek óta gyűlöl. Próbálom röviden leírni. Soha semmi rosszat nem tettem és nem mondtam neki. Voltak nagyon durva húzásai is, gáz nem gáz a férjem egyszer le is vert neki egyet.

A helyzetet nehezíti, hogy anyósommal él aki rokkantnyugdíjas és nehezebben mozog így van, hogy mi megyünk hozzájuk. Anyósom is már nagyon sokszor beszélt vele de soha semmi nem derül ki. Végülis abban maradtunk pár éve, hogy csak akkor megyünk át anyósomhoz ha Péter dolgozik. De Péter volt, hogy haza jött és elkezdett engem szidni. A férjem már pár éve letiltotta őt mindenhonnan mert állandó jelleggel üzeneteket írt neki, hogy a mocskos szemét feleséged miatt ment tönkre a testvéri kapcsolatunk. A legutolsó balhé most hétvégén volt mikor anyósom húgának volt a születésnapja. Óriási balhét kezdett el csapni, hogy én mit keresek itt. A házigazda (anyósom húga) haza küldte. Szóval többször kérdezte a férjem is és anyósom is tőle, hogy miért gyűlöl. És mindig csak az a válasza, hogy egy szemét, k**a, kö**g napestig tudnám írni, hogy milyen jelzőkkel illet.

Ezért érdekelne már külső emberek véleménye, hogy mitől lehet az, hogy egy ember a másikat ilyen szinten utál. Mert nem lehetek mindnekinek szimpi, de ilyet nem éltem meg.

Igen tudom ne foglalkozzak vele, de ez nem ennyire egyszerű.

tegnap 18:42
1 2 3 4
 31/35 anonim ***** válasza:
38%

Elvileg létezik olyan, hogy két embernek egyszerűen a kisugárzása, kémiája összeférhetetlen. Megmondom őszintén, nekem is van olyan, aki zsigerből nem szimpatikus, iszonyatosan irritál a külseje (átlagos, semmi kirívó), a hangja, a testbeszéde, mindene, a falra tudnék mászni tőle és szerintem ez az ő részéről is kölcsönös volt az első perctől kezdve. Sosem adott rá okot, de nem, nem tudom megkedvelni, rengeteg más embert igen, de őt nem. Szóval van olyan sajnos szerintem, hogy effektíve ok nélkül nem szeretsz valakit.

Csakhogy én sosem tudnék így viselkedni vele, mint a sógor. Ez nagyon alja szint, undorító. Nagyon keveset szoktunk csak beszélni, nem járunk össze, nagyobb társaságban el is kerülöm, de attól még az alap emberi tiszteletet meg KELL adni mindenkinek, aki nem tett olyat, amivel nem szolgál rá.

ma 06:43
 32/35 anonim ***** válasza:
38%

Én is arra gondolnék, hogy valami speciális problémája van, vmi mentális dolog :'D mert valakiről akármit is gondolok, nem mondom a szemébe, ő nem tud kulturáltan viselkedni. Elég durva, hogy ennyire beavatkozik a kapcsolatotokba.

Nálunk a sógorom újra összejött a volt feleségével, aki anno tönkretette az életét, így érthető okok miatt a komplett családjuk elítélte, hogy újra összejöttek, mégis mindenki kényszeredett mosollyal de kulturáltan beszél vele, ha valahogy összefutnak (de inkább nem erőtetik a találkozásokat), és nem hozzák fel a múltat nekik. Ez az ő döntése, a háta mögött meg mindenki azt gondol amit akar. De a sógorod abszolút nem tudja disztingválni magát, ami valami komolyabb problémát jelez, pláne hogy még le is kellett tiltani. Házasok vagytok, már el kellett volna tudnia fogadni hogy együtt vagytok és te vagy a felesége, és ha nagyon megviselte is, hogy más lett a testvéri minőség köztük, már fel kellett volna tudni dolgoznia ennyi idő alatt. Nem ártottál ekkorát, vagy csak ő érzi úgy, mert "elvetted tőle", de ez annyira gyerekes, valami biztos nem oké nála. Én kerülném, és szerintem a férjednek kellene vele ezt tisztázni egy higgadt pillanatban. Én ezt sem értem az ő barátnője miért tabu. Valami nem oké arrafelé.

ma 07:57
 33/35 anonim ***** válasza:
30%
Én is hajlok arra, hogy szexuális kapcsolata volt a férjel.
ma 08:34
 34/35 anonim ***** válasza:
59%
A férjed mit mond erről?
ma 09:57
 35/35 anonim ***** válasza:
36%
A férj titokban odajár az tuti.
ma 10:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!