Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért gyűlöl ilyen szinten a...

Miért gyűlöl ilyen szinten a sógorom?

Figyelt kérdés

A sógorom Péter. A férjem féltestvére a kezdetek óta gyűlöl. Próbálom röviden leírni. Soha semmi rosszat nem tettem és nem mondtam neki. Voltak nagyon durva húzásai is, gáz nem gáz a férjem egyszer le is vert neki egyet.

A helyzetet nehezíti, hogy anyósommal él aki rokkantnyugdíjas és nehezebben mozog így van, hogy mi megyünk hozzájuk. Anyósom is már nagyon sokszor beszélt vele de soha semmi nem derül ki. Végülis abban maradtunk pár éve, hogy csak akkor megyünk át anyósomhoz ha Péter dolgozik. De Péter volt, hogy haza jött és elkezdett engem szidni. A férjem már pár éve letiltotta őt mindenhonnan mert állandó jelleggel üzeneteket írt neki, hogy a mocskos szemét feleséged miatt ment tönkre a testvéri kapcsolatunk. A legutolsó balhé most hétvégén volt mikor anyósom húgának volt a születésnapja. Óriási balhét kezdett el csapni, hogy én mit keresek itt. A házigazda (anyósom húga) haza küldte. Szóval többször kérdezte a férjem is és anyósom is tőle, hogy miért gyűlöl. És mindig csak az a válasza, hogy egy szemét, k**a, kö**g napestig tudnám írni, hogy milyen jelzőkkel illet.

Ezért érdekelne már külső emberek véleménye, hogy mitől lehet az, hogy egy ember a másikat ilyen szinten utál. Mert nem lehetek mindnekinek szimpi, de ilyet nem éltem meg.

Igen tudom ne foglalkozzak vele, de ez nem ennyire egyszerű.

tegnap 18:42
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
73%

Akinek sivár az élete, nincs párja és ráadásul egy beteg öregasszonnyal él, az keserűségében mondhat ilyet.Látja,hogy másnak megy a "szekér ", az ő élete pedig ehhez képest egy mocsár.

Arra zúdítja a dühét, akit ezért felelősnek tart.

Ha elválnátok,vagy gond lenne a házassággal, menten kivirulna...

Sajnos a megtört életű emberek többsége gonoszkodik , nem is kevéssé...:/

tegnap 19:17
 12/34 A kérdező kommentje:
11- de van párja, attól mert anyósommal él viszonylag nincs rossz élete. Ez az egész ellenem van.
tegnap 19:23
 13/34 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem is annak van a legnagyobb esélye, hogy úgy érzi, miattad nincs már olyan közeli kapcsolata a testvérével, mint előtted, egyszóval féltékeny. Ezzel nem tudsz mit kezdeni, főként, ha dühkezelési gondjai is vannak. Tekints rá úgy, mint egy beteg emberre és kerüld, amennyire lehetséges.
tegnap 19:35
 14/34 A kérdező kommentje:
13- pedig nekik nem volt azért olyan közeli a kapcsolatuk. A férjem már 10 éves volt mikor Péter született. És 18 évesen elköltözött otthonról.
tegnap 19:40
 15/34 anonim ***** válasza:
19%

Gondolom, azt szeretnéd hallani, hogy titokban szerelmes beléd.

Hát, nem.

tegnap 19:41
 16/34 A kérdező kommentje:
15- ezt soha nem szeretném hallani. Nem is értem ez, hogy jutott eszedbe.
tegnap 19:43
 17/34 anonim ***** válasza:
78%

De az első perctől ilyen, vagy eleinte okés volt? Nyújtottad a kezed, hogy: "Szia Péter, Kati vagyok. Örülök, hogy végre megismerhetlek"- erre ő elkezdte forgatni a szemeit és sarkon fordult??!

Lehet féltékeny, hogy a testvére veled több időt kezdett el tölteni. Azért fura, hogy valakit valakit szid és egy szóval sem említi, hogy mi a baja...

tegnap 20:05
 18/34 anonim ***** válasza:
87%
Egyszerűen bolond. Engem is elhordott mindennek a párom testvére a hátam mögött, büdös krva vagyok, számító rbanc, mivel a párom nem pénzelte tovább a munkanélküli tesóját.
tegnap 20:11
 19/34 anonim válasza:
31%
Szerintem szerelmes beléd csak a férjed beelőzte mert Péter egy bamba fac volt és mos frusztrált
tegnap 20:23
 20/34 anonim ***** válasza:
22%
Azt gondolom azért ilyen mert nem vele vagy, titokban téged akar de nem lehet ez átfordult nála utálatba, tuti egy beteg ember akivel nem is állnék szóba.
tegnap 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!