Miért gyűlöl ilyen szinten a sógorom?
A sógorom Péter. A férjem féltestvére a kezdetek óta gyűlöl. Próbálom röviden leírni. Soha semmi rosszat nem tettem és nem mondtam neki. Voltak nagyon durva húzásai is, gáz nem gáz a férjem egyszer le is vert neki egyet.
A helyzetet nehezíti, hogy anyósommal él aki rokkantnyugdíjas és nehezebben mozog így van, hogy mi megyünk hozzájuk. Anyósom is már nagyon sokszor beszélt vele de soha semmi nem derül ki. Végülis abban maradtunk pár éve, hogy csak akkor megyünk át anyósomhoz ha Péter dolgozik. De Péter volt, hogy haza jött és elkezdett engem szidni. A férjem már pár éve letiltotta őt mindenhonnan mert állandó jelleggel üzeneteket írt neki, hogy a mocskos szemét feleséged miatt ment tönkre a testvéri kapcsolatunk. A legutolsó balhé most hétvégén volt mikor anyósom húgának volt a születésnapja. Óriási balhét kezdett el csapni, hogy én mit keresek itt. A házigazda (anyósom húga) haza küldte. Szóval többször kérdezte a férjem is és anyósom is tőle, hogy miért gyűlöl. És mindig csak az a válasza, hogy egy szemét, k**a, kö**g napestig tudnám írni, hogy milyen jelzőkkel illet.
Ezért érdekelne már külső emberek véleménye, hogy mitől lehet az, hogy egy ember a másikat ilyen szinten utál. Mert nem lehetek mindnekinek szimpi, de ilyet nem éltem meg.
Igen tudom ne foglalkozzak vele, de ez nem ennyire egyszerű.
Akinek sivár az élete, nincs párja és ráadásul egy beteg öregasszonnyal él, az keserűségében mondhat ilyet.Látja,hogy másnak megy a "szekér ", az ő élete pedig ehhez képest egy mocsár.
Arra zúdítja a dühét, akit ezért felelősnek tart.
Ha elválnátok,vagy gond lenne a házassággal, menten kivirulna...
Sajnos a megtört életű emberek többsége gonoszkodik , nem is kevéssé...:/
Gondolom, azt szeretnéd hallani, hogy titokban szerelmes beléd.
Hát, nem.
De az első perctől ilyen, vagy eleinte okés volt? Nyújtottad a kezed, hogy: "Szia Péter, Kati vagyok. Örülök, hogy végre megismerhetlek"- erre ő elkezdte forgatni a szemeit és sarkon fordult??!
Lehet féltékeny, hogy a testvére veled több időt kezdett el tölteni. Azért fura, hogy valakit valakit szid és egy szóval sem említi, hogy mi a baja...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!