Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Miért gyűlöl ilyen szinten a...

Miért gyűlöl ilyen szinten a sógorom?

Figyelt kérdés

A sógorom Péter. A férjem féltestvére a kezdetek óta gyűlöl. Próbálom röviden leírni. Soha semmi rosszat nem tettem és nem mondtam neki. Voltak nagyon durva húzásai is, gáz nem gáz a férjem egyszer le is vert neki egyet.

A helyzetet nehezíti, hogy anyósommal él aki rokkantnyugdíjas és nehezebben mozog így van, hogy mi megyünk hozzájuk. Anyósom is már nagyon sokszor beszélt vele de soha semmi nem derül ki. Végülis abban maradtunk pár éve, hogy csak akkor megyünk át anyósomhoz ha Péter dolgozik. De Péter volt, hogy haza jött és elkezdett engem szidni. A férjem már pár éve letiltotta őt mindenhonnan mert állandó jelleggel üzeneteket írt neki, hogy a mocskos szemét feleséged miatt ment tönkre a testvéri kapcsolatunk. A legutolsó balhé most hétvégén volt mikor anyósom húgának volt a születésnapja. Óriási balhét kezdett el csapni, hogy én mit keresek itt. A házigazda (anyósom húga) haza küldte. Szóval többször kérdezte a férjem is és anyósom is tőle, hogy miért gyűlöl. És mindig csak az a válasza, hogy egy szemét, k**a, kö**g napestig tudnám írni, hogy milyen jelzőkkel illet.

Ezért érdekelne már külső emberek véleménye, hogy mitől lehet az, hogy egy ember a másikat ilyen szinten utál. Mert nem lehetek mindnekinek szimpi, de ilyet nem éltem meg.

Igen tudom ne foglalkozzak vele, de ez nem ennyire egyszerű.

tegnap 18:42
1 2 3 4
 21/35 anonim ***** válasza:
22%

3 lehetőség van:

1 a hátad mögött a férjed rágalmaz

2 a sógorod szkizofrén vagy bipolár

3 szexualis kapcsolata volt a férjeddel

Válaszd ki a neked tetszőt

tegnap 21:02
 22/35 anonim ***** válasza:
84%

19- 20 as ez hülyeség, ha egy férfinek bejött egy nő, az nem tudja így viselkedni, ilyen állati módon. Így nem tud megnyilvánulni.

Ez valami ősgyűlölet, ez a szexualitását meg nem élt melegnek az őrjöngése, ahol a nő vetélytárs

tegnap 21:06
 23/35 anonim ***** válasza:
56%
A férjed mit mond erről?
tegnap 21:27
 24/35 anonim ***** válasza:
81%
Ez egy elmebeteg.
tegnap 22:29
 25/35 anonim ***** válasza:
0%
Az miért fontos, hogy Péter? 😅
tegnap 23:21
 26/35 anonim ***** válasza:
47%
Biztos le leszek pontozva de nekem is az a véleményem, hogy a pasinak szexuális kapcsolata volt a férjeddel. Kérdezz re a férjednél de ez a manus egy beteg ember.
tegnap 23:21
 27/35 Darius- ***** válasza:
0%
Ha másokkal nem így viselkedik és nem ártottál neki mindent megelőzően, nagy eséllyel szerelmes volt beléd.
tegnap 23:59
 28/35 Darius- ***** válasza:
55%
22 -A férfiak nem holmi angyalok. Sosem értettem, miért képzelik a nők azt, hogy jobban ismerik az ellenkező nemet, mint ők saját magukat. A férfiakból bizony előjön az állat, ha valamit nem tudnak megszerezni vagy harcolni kell. Homokos pedig szerintem biztos nem lehet, mert ez esetben a testvérébe kéne szerelmes legyen.
ma 00:39
 29/35 anonim ***** válasza:
48%

Pontosan a testvérébe szerelmes.

Nem a nőbe, akit állati, nem férfi módra ócsárol. Ha valakit valaha is kedveltél, nem tudsz így beszélni róla!

ma 06:14
 30/35 A kérdező kommentje:

Ezek egyre vadabb történetek. Se belém se a férjembe nem szerelemes. És még a feltételezés is durva, hogy szexuális kapcsolata lett volna a férjemmel.

Egyedül csak velem ilyen. A férjem exével nem volt bunkó egyáltalán.

Valaki kérdezte, hogy a legelején is így volt e. Igazából igen, mikor megismertem és bemutatott a férjem nekik akkor is húzta rám a száját, de nem szólt még semmit.

ma 06:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!