Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mihez kezdenétek azokkal a...

Mihez kezdenétek azokkal a rokonokkal, akik ilyen szinten nem képesek elfogadni a férjetek a származása miatt?

Figyelt kérdés
A (leendő) férj roma származású, nem az alja fajátból, nagyon gazdag családból származik, művelt is, sikeres vállalkozásokat vezet, sok embernek segít, jótékonykodik, a tenyerén hordoz az elejétől kezdve, a családja imád, azonban a te családodban vannak olyan tagok (nem szülők, hanem pl. keresztanya, nagynéni-nagybácsi, unokatesó), akik olyan szinten nem fogadják el akkor sem, hogy még azt is kijelentik, ők biztos nem mennek még el az esküvőre, meg sem akarják rendesen ismerni.
2021. aug. 31. 14:30
A kérdező szavazást indított:
Tartanám velük a kapcsolatot továbbra is - a férjem nélkül
Így én sem tartanám velük a kapcsolatot
64 szavazat
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
20%
A rokonoknak van igazuk.
2021. aug. 31. 14:32
 2/32 anonim ***** válasza:
80%
Akkor ne is jöjjenek, és utána se lennék kíváncsi a képükre.
2021. aug. 31. 14:33
 3/32 anonim ***** válasza:
63%
Hát nem tudom. Nem gondoltam ilyenre mert sose állnák össze romával. A vér nem válik vízzé. Lehet pont a te férjed a 10000-ből 1 normális, ez esetben bocsánat. De én szabolcsi gyerekként rengeteg (negatív) tapasztalatot szereztem velük, míg pozitívat egyet sem, pedig tényleg igyekeztem nyitott lenni és barátkozni velük.
2021. aug. 31. 14:35
 4/32 anonim ***** válasza:
33%
Csak nehogy az esküvő után kuss legyen a neved....
2021. aug. 31. 14:49
 5/32 anonim ***** válasza:
78%
Meg sem lennének hívva az esküvőre, nem tartanám velük a kapcsolatot.
2021. aug. 31. 15:19
 6/32 anonim válasza:
21%

Es a magyarok nem rosszak?😂 Csak a cigány a rossz mindig?😂 Loptok csaltok és ti teszitek a fejeteket 😂 Úristen😂😂🙆🏼‍♀️ megérdemlitek némelyikőtök h a cigányok úgy bánnak veletek ahogy!

Te meg kérdező mit foglalkozol velük nehogy már ők mondják meg te saját anyád meg apád nm szól bele ők meg igen jajj istenem🙆🏼‍♀️

2021. aug. 31. 15:30
 7/32 A kérdező kommentje:
Nem rólam van szó, hanem a nővéremről, de a helyzet az, amit írtam. Nagyon tanácstalan, szeretnék segíteni neki benne, én nem tartanám velük így a kapcsolatot, de ezt neki kell eldönteni. Érdekel, hogy mások hogy látják. Konkrétan ezt a kérdést hogy látják, nem pedig a romákat úgy általában.
2021. aug. 31. 15:31
 8/32 anonim ***** válasza:
35%
Keresztanyád helyében csak örülnék, ha ezek után nem kellene tartani a kapcsolatot.
2021. aug. 31. 15:33
 9/32 anonim ***** válasza:
27%
Csak a rasszizmust cenzúrázzák...
2021. aug. 31. 15:36
 10/32 anonim ***** válasza:
60%

Kedves 7-es. Megkéne nézni az arányokat. Lehet lop a fehér is, de százalékosan közel sem olyan arányban, mint a romák. A romáknak a vérükben van az aggresszívitás. A buszon és vonaton kik szoktak hangoskodni? Hát nem a fehérek.

A romák nagyrésze élősködik és ez van. Ha nem is lop, akkor egymás után csinálja a gyerekeket és abból él. Én ezt a családtámogatásit sem adnám oda olyannak, ahol a 2 munkaképes szülőből legalább 1-nek van normálisan bejelentett munkahelye.

2021. aug. 31. 15:37
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!