Mihez kezdenétek azokkal a rokonokkal, akik ilyen szinten nem képesek elfogadni a férjetek a származása miatt?
"Majd 5 év múlva meglátod, hogy a rokonoknak lett-e igazuk, vagy neked."
Meglátja, de ennek egészen pontosan 0 köze van a kérdéshez. Nem értem, hogy miért vagytok agyilag ilyen mélyen, nem az volt a kérdés, hogy "szerintetek igaza van a rokonoknak?", hanem teljesen más. Aki ép ember módjára tudott válaszolni, nekik köszönöm, innentől pedig csak a szavazás eredményét nézem.
Én azt hittem a zenész cigányok a kivételek mert akiket ismertem nagyon szorgosak, kultúráltak, tanulnak. Na most egyikük elvált és a férjnek és a családjának egyből előjött a roma vére.
A feleség azért vált el mert cselédként bánt vele a férj családja ( mint később kiderült, én azt hittem a tenyerükön hordozzák). Persze válás után egyből a nő lett leszolva és a tarsadalmukbol kitagadva. Pedig a férj volt aki egyből elment utazgatni egy fiatal csajjal( szó szerint rá másnap már csajozott) de a feleség a hűtlen cafka mert válni mert...és ők még az egyetemet végzett, kulturált cigányok.
"Beszélsz itt össze-vissza, mindenféle irreleváns dolgot, ami nem is tartozik a kérdéshez."
Mit beszélek össze vissza? Azt írtam h lehet egy cigány gazdag vagy szegény, normális ember akkor sem közösködik velük.
De bánom is én majd megnézem a kékfényben h hogy sikerült...
Én mint szülő azt mondom, hogy bármelyik gyerekem (van lány is, fiú is) c kategóriással jön össze, akkor az illető partner a házam kapuját nem lépheti át.
Ha még meg is házasodik vele, akkor a gyereknek többé nincs maradása a házban, szagolja azt a virágot, amit szakított.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!