Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mihez kezdenétek azokkal a...

Mihez kezdenétek azokkal a rokonokkal, akik ilyen szinten nem képesek elfogadni a férjetek a származása miatt?

Figyelt kérdés
A (leendő) férj roma származású, nem az alja fajátból, nagyon gazdag családból származik, művelt is, sikeres vállalkozásokat vezet, sok embernek segít, jótékonykodik, a tenyerén hordoz az elejétől kezdve, a családja imád, azonban a te családodban vannak olyan tagok (nem szülők, hanem pl. keresztanya, nagynéni-nagybácsi, unokatesó), akik olyan szinten nem fogadják el akkor sem, hogy még azt is kijelentik, ők biztos nem mennek még el az esküvőre, meg sem akarják rendesen ismerni.
2021. aug. 31. 14:30
1 2 3 4
 21/32 A kérdező kommentje:

"Majd 5 év múlva meglátod, hogy a rokonoknak lett-e igazuk, vagy neked."

Meglátja, de ennek egészen pontosan 0 köze van a kérdéshez. Nem értem, hogy miért vagytok agyilag ilyen mélyen, nem az volt a kérdés, hogy "szerintetek igaza van a rokonoknak?", hanem teljesen más. Aki ép ember módjára tudott válaszolni, nekik köszönöm, innentől pedig csak a szavazás eredményét nézem.

2021. aug. 31. 16:14
 22/32 anonim ***** válasza:
74%

Én azt hittem a zenész cigányok a kivételek mert akiket ismertem nagyon szorgosak, kultúráltak, tanulnak. Na most egyikük elvált és a férjnek és a családjának egyből előjött a roma vére.

A feleség azért vált el mert cselédként bánt vele a férj családja ( mint később kiderült, én azt hittem a tenyerükön hordozzák). Persze válás után egyből a nő lett leszolva és a tarsadalmukbol kitagadva. Pedig a férj volt aki egyből elment utazgatni egy fiatal csajjal( szó szerint rá másnap már csajozott) de a feleség a hűtlen cafka mert válni mert...és ők még az egyetemet végzett, kulturált cigányok.

2021. aug. 31. 16:19
 23/32 anonim ***** válasza:
75%
De ne kelljen már ezerszer leírni, hogy az nem védekezés, hogy magyarból is van ilyen. Igen, van! De míg 10-ből 2 putris magyar van, addig romából 10-ből 7. Ez a nem mindegy.
2021. aug. 31. 16:23
 24/32 anonim ***** válasza:
78%
Szóval sokszor csak számodra kultúráltak,de a színfalak mögött ugyanolyan romák, ahol asszonynak főzni kell stb. Azóta egyre több cigány ismerősömről derült ki, hogy az egyetemi vegzettseguk és a többi ellenére ugyanolyan cigányok, mert tanúk előtte tudnak viselkedni és ettől különböznek a lomizós cigányoktól.
2021. aug. 31. 16:23
 25/32 anonim ***** válasza:
61%

"Beszélsz itt össze-vissza, mindenféle irreleváns dolgot, ami nem is tartozik a kérdéshez."

Mit beszélek össze vissza? Azt írtam h lehet egy cigány gazdag vagy szegény, normális ember akkor sem közösködik velük.

De bánom is én majd megnézem a kékfényben h hogy sikerült...

2021. aug. 31. 16:24
 26/32 anonim ***** válasza:
76%
Én nem kezdenék cigánnyal, mert volt bajom velük, nem is kevés, s nekem nem tetszik sem a viselkedésük, sem a zenéjük, sem az illatuk. De ha nagykorú vagy és a szüleid nem ellenzik, más rokonoknak még úgy sincs közük hozzá, ha Te összeállsz ezzel a fiatalemberrel.
2021. aug. 31. 18:10
 27/32 anonim ***** válasza:
71%

Én mint szülő azt mondom, hogy bármelyik gyerekem (van lány is, fiú is) c kategóriással jön össze, akkor az illető partner a házam kapuját nem lépheti át.

Ha még meg is házasodik vele, akkor a gyereknek többé nincs maradása a házban, szagolja azt a virágot, amit szakított.

2021. aug. 31. 21:26
 28/32 anonim ***** válasza:
47%
29, a te gyerekeidnek az egyetlen normális útjuk az életben, ha 18 éves koruk után soha többé nem lépik át a kapudat 😂
2021. aug. 31. 21:31
 29/32 anonim ***** válasza:
26%
Amúgy a rokonok simán irigyek a sok pénzre, gondolom koldus kutyusok 😄
2021. aug. 31. 21:32
 30/32 anonim ***** válasza:
66%
Ne tedd tönkre az életed!
2021. szept. 2. 23:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!