Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Mihez kezdenétek azokkal a...

Mihez kezdenétek azokkal a rokonokkal, akik ilyen szinten nem képesek elfogadni a férjetek a származása miatt?

Figyelt kérdés
A (leendő) férj roma származású, nem az alja fajátból, nagyon gazdag családból származik, művelt is, sikeres vállalkozásokat vezet, sok embernek segít, jótékonykodik, a tenyerén hordoz az elejétől kezdve, a családja imád, azonban a te családodban vannak olyan tagok (nem szülők, hanem pl. keresztanya, nagynéni-nagybácsi, unokatesó), akik olyan szinten nem fogadják el akkor sem, hogy még azt is kijelentik, ők biztos nem mennek még el az esküvőre, meg sem akarják rendesen ismerni.
2021. aug. 31. 14:30
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
28%

*nincs

Az előző voltam. A "nincs" helyett, "van"-t írtam.

2021. aug. 31. 15:38
 12/32 anonim ***** válasza:
47%

A difi ott van, hogy látod a buszon mit csinál, akkor igen jogos a dolog, de ha csak rögtön azért már ráfogsz mindent mert meghallod roma az rasszizmus.

Én is ismerek balhésakat eleget, de ismerek olyat is akik szerintem még egy gyufát nem tettek zsebre fizetés nélkül.

2021. aug. 31. 15:41
 13/32 anonim válasza:
40%
Jooo hát tegyétek el magatokat rasszista pusztulatok😂😂😂 a cigány fasza mégis jó meg a tiktokon mindenhol cigány zenére razzatok magatokat na jooo😂😂😂 én is cigány vagyok sőt oláhcigány vagyok és én is utálok cigány létemre jó pár cigányt mert nem tudnak igen viselkedni de nem kell az egészet lemondani mindennek 🙂 ti jobbak vagytok? Én apám anyámnak van bejelentett munkahelye képzeljétek el normálisan dolgoznak sőt a mai világba már tényleg csak a nagyon alja népség nem dolgozik a gyárak is csak a cigány emberekkel van szinte tele 😂😂😂😂 tegyétek sztem el magatokat😂😂😂😂
2021. aug. 31. 15:44
 14/32 anonim ***** válasza:
41%
Velem semmit nem kéne kezdened, mert már az esküvőre sem mennék el. Főleg, hogy gondolom a rokonsága is ott lesz a pasinak.
2021. aug. 31. 15:46
 15/32 anonim ***** válasza:
22%
Amerre ez a kérdés halad, úgy is jó eséllyel estére törölve lesz, ez az ország még általában 2 bites gondolkodásra képes csak tisztelet a kivételnek.
2021. aug. 31. 15:46
 16/32 anonim ***** válasza:
91%

Csinálhatnátok egy nagy családi összejövetelt, ahol a srác be tudna mutatkozni, hátha akkor változik a véleményük.

Ha még arra sem akarnának eljönni, akkor le kell szarni őket. El tudnak boldogulni az életben nélkülük is, gondolom.

2021. aug. 31. 15:48
 17/32 anonim ***** válasza:
59%
Csak egy települést mondok neked. Mátraverebély. A jobbágyi-Salgótarján busz vonalon, ha van balhés roma, akkor az 99%, hogy ott száll le.
2021. aug. 31. 15:53
 18/32 anonim ***** válasza:
65%
Majd 5 év múlva meglátod, hogy a rokonoknak lett-e igazuk, vagy neked.
2021. aug. 31. 16:06
 19/32 anonim válasza:
33%
Tegyük hozzá hogy Mátraverebély eleve egy szegény település szóval ha mész a szentkutra egy elkerülő út lett csinálva h a szentkut látogatói ne lássák azt a szegénységet ami ott van és talán ők igen műveletlenek de ugyanúgy magyar is van ilyen emberek itt nincs roma meg nm roma mert a cigányok is Magyarországon születtek magyar az anyanyelvük ennyi. Nem kell őket megkülönböztetni.
2021. aug. 31. 16:07
 20/32 anonim ***** válasza:
26%
Viselkedjenek normálisan és akkor nem lesznek megkülönböztetve. Az hogy 10ből 1 normális, az édeskevés.
2021. aug. 31. 16:14
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!