Mit csinálnátok, ha örökölnétek és minden gyorsan, hirtelen történne? Mit kezdenétek az örökséggel?
Attól függ, hogy mennyire van rá szükséged és fenn tudod-e tartani.
Ki is lehet adni, akár jó bevételi forrás is lehet.
Amikor én voltam ilyen helyzetben, eladtuk, mert kellett az ára, nagyobb házat készültünk venni.
Hát ha messze van tőled és nem akarsz vele foglalkozni akkor jobb ha eladod.
Ha meg olyan helyen van ahol lenne igény akkor rendbe pofoznám kiadnám, esetleg ha nyáron lenne rá igény akkor meggondolnám megéri e...
De érdemes szerintem széntnézned benne esetleg egy pár napot vagy hetett eltőltened benne. És kitudja lehetsz kiszakadsz az életedből és odaköltözöl, nem egy ilyen filmet láttam már.
Eladni max akkor eri meg, ha szukseged van a penzre, mert mondjuk akarsz egy masik hazat venni belole. De ha nincs ra szukseg es igy is jol megvagy, tudsz magadnak minden szukseges dolgot biztositani, akkor a kiadas egy ezerszer jobb opcio.
Ha normal allapotban van, 30-40nm lakas es tegyuk fel Budapestnek nem egy legalja reszen, akkor havonta min. 150.000 Forintert ki tudod adni es boven lesz ra kereslet. Ezutan gondolkozz el, az arak egyre jobban emelkednek, szoval ha nem lesz lelakva es mindig lesz berlod, akkor 20 ev alatt kaszalhatsz belole nagyjabol 40milliot is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!