Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Dolgoztatok már a családi...

Dolgoztatok már a családi vállalkozásba napi szinten ingyen?

Figyelt kérdés
Köteleznek a szüleim hogy vegyek részt a munkába, pénzt nem kapok érte cserébe "eltartanak". Évekről beszélek ez nemnmost kezdődött és nem tudok szabadulni mert még tanulok. Sakkba vagyok tartva.. más is járt már igy?
2020. nov. 16. 16:41
1 2 3 4 5
 1/46 anonim ***** válasza:
79%

6 hónapig csináltam ezt. Sakkban voltam tartva én is. Állításuk szerint, azért tették ezt, hogy "megtanuljam mit jelent a munka"...:)

Kisz*pattak rendesen. Sosem bocsátottam meg nekik. Azóta ők is kaptam az arcukba.

2020. nov. 16. 16:46
 2/46 anonim ***** válasza:
31%

Teljesen természetes, hogy kiveszed a részed az otthoni munkából. Legalábbis régen így volt.

De megpróbálhatod azt is talán, hogy fizetést kérsz, viszont onnantól kezdve albérletet, rezsit, kaját fizetsz. Számold ki, hogy érné meg jobban.

Valamint: munkában veszel részt, nem munkába. Sakkban vagy tartva, nem sakkba.

3/46 anonim ***** válasza:
87%
Az nem lehet, hogy milliós profitú céget akarnak rádhagyni?
 4/46 anonim ***** válasza:
78%

Hallod én tudok olyat, hogy hónapok óta a tb-ért dolgoznak, a marhák. Nem családi cégnél.

Néha kapnak kis pénzt, hogy be legyen fogva a szájuk.

De nem mernek felmodani.

Ítélkezéshez kevés infót adtál.

Milyen vállalkozás, milyen melót kell csinálnod, napi hány óra?

De valóban, ha méltatlannak tartod, kérjél órabért, és fizess rezsit. Ez így korrekt.

De az is lehet kötsögök veled.

2020. nov. 16. 16:52
 5/46 anonim ***** válasza:
90%

Hányszor kérdezed még meg?

Már korábban is írták, hogy keress más munkát és költözz el.

2020. nov. 16. 16:58
 6/46 anonim ***** válasza:
82%
Én egy hétig csináltam ezt
2020. nov. 16. 17:00
 7/46 anonim ***** válasza:
93%

Igazából ez attól függ mit jelent.

Én egyetemen alatt nyáron dolgoztam a vállalkozásba, évközben ha kellett beugrottam.

Igaz, engem nem 0 ft-tal indítottak el a nagyvilágba, úgyhogy sose jutott volna eszembe fizetést kérni.

De ha teljes állásban foglalkoztatnak, ahelyett hogy munkahelyen dolgoznál, akkor azt nem tartom fernek.

2020. nov. 16. 17:05
 8/46 anonim ***** válasza:
30%
Kérdező, de majd az örökségnél jó lesz ugye egy működő céget az öledbe pottyanva látni...???
2020. nov. 16. 17:19
 9/46 anonim ***** válasza:
53%

Igen volt apám 250+ kaptáros méhészetében kellett ingyen dolgoznom,de csak a kuli cipekedős,emelgetős részében vagy amit egy robot is megtudott volna csinálni,szaktudást és pénzt nem adott érte.

Meg is utáltam a fizikai munkát mert nekem az tényleg nem jelentett semmit, nem járt érte semmi, még más elment melózni nyáron és megfizették, nekem ez nem járt.

2020. nov. 16. 17:25
 10/46 anonim ***** válasza:
70%
Hát, ha eltartanak, fizetik a rezsidet, kajadat, ruhádat, közlekedesed meg ilyen-olyan dolgaid, akkor azért annyira nem ingyen dolgozol...
2020. nov. 16. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!