Egyes családtagok miért szeretnek balhézni ünnepekkor? Miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Régen az egyik nagymama generált állandóan feszültséget, nem telt el úgy ünnep, hogy ne verte volna ki a hisztit. Most meg a nevelt fiam ugyanez, 24-én műbalhézott, hisztizett (21 éves) és jól tönkretette az estét.dec. 29. 12:36
11/16 anonim válasza:
Mondjuk kíváncsi vagyok, hányszor kaphatja meg tőled, a szent mostohától, hogy "műbalhézik". 😉
12/16 anonim válasza:
Nálunk pl azért, mert évközben sem borulunk egymás nyakába.
Nem vagyunk rosszban, de annyira jóban sem, hogy közös időt töltsünk. Aztán jön a kötelező karácsony a nagyszülők kedvéért(mert együtt szeretnék tudni a családot legalább ilyenkor) és gyorsan elöjönnek a gyermekkori sérelmek, miért van gomba a rizsben, pedig tudod, hogy utálom, stb.
Nagy balhé nen szokott lenni, de úgy látszik csak én érzem feleslegesnek a közös ünneplést, mert minden évben mindenkinek természetes, hogy lesz.
A másik ok, hogy aki balhés családban nőtt fel, az megszokta, hogy így kell, még ünnepekkor is.
13/16 anonim válasza:
Nem kell kényszeríteni a családtagokat közös karácsonyozásra. A 21 éves kölök akkor menjen a csajával vagy a barátaival karácsonyozni. Ha már veled nem tud jól kijönni.
14/16 anonim válasza:
Mert ilyenkor kötelezően össze vannak zárva órákra, nem tudnak elvonulni a szobájukba, csatlakoznak nem kívánt családtagok is. Így kijön az egész éves elfojtott feszültség.
15/16 A kérdező kommentje:
Alapvetően jól kijövünk, velünk lakik és általában tök oké a gyerek. Ünnepekkor vagy családi összejövetelek alkalmával egyszerűen bekattan,kötekedik,hisztizik. A nagymamám ugyanezt csinalta anno, veszekedéseket provokált vagy direkt megsértődött valami bagatel dolgon. És nem értem miért csinálják ezt. Aztán mintha elvágták volna az egészet és mintha meg se történt volna úgy tesznek.
dec. 30. 17:28
16/16 anonim válasza:
Nem iszik a 21 éves karácsonykor? Ha amúgy nem szokott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!