Egyes családtagok miért szeretnek balhézni ünnepekkor? Miért csinálják ezt?
Figyelt kérdés
Régen az egyik nagymama generált állandóan feszültséget, nem telt el úgy ünnep, hogy ne verte volna ki a hisztit. Most meg a nevelt fiam ugyanez, 24-én műbalhézott, hisztizett (21 éves) és jól tönkretette az estét.dec. 29. 12:36
2/16 anonim válasza:
Általában az idősebb családtagok (anya, apa) azért mert akkor nem kell ajándékot venni, inkább besértődik.
Meg mások azért is mert szereti látni hogy másoknak tönkretette az örömét! Pl a nárci.
3/16 anonim válasza:
Szerintem az idősebbek is azért csinálják, mert örülnek, ha tönkretehetik mások örömét. Meg hogy mutathassák, hogy ők dominálnak, azaz olyan hangulat van, amilyet ők generálnak.
4/16 anonim válasza:
Az ünnep miatt feszültek: elfáradnak, más a napirendjük, mint máskor, olyan feladataik vannak, amik máskor nincsenek (pl évi egyszeri sütés, ami persze, még jól is kell, hogy sikerüljön), olyan rokonokkal találkoznak, akikkel feszült a viszony stb. És kiadják magukból...
5/16 anonim válasza:
Ez mind igaz utolsó, csak ez ellen lehet a tenni. Nem kell napokat állni a konyhában, nem kell 13 féle kaja, meg nem kell olyanokkal találkozni, akikkel nem akarsz és máris nyugodt a karácsony. Persze, konfrontálódni kell, ami nehezebb, mint a megalkuvás.
A fiad meg majd legközelebb szervezze magának a karácsonyt máshol.
6/16 anonim válasza:
4, ja a 21 éves fiú biztos sokat állt a konyhában.
Ezért jobb mellőzni a "kell" karácsonyokat.
Akik egész évben nem beszélnek, nem véletlenül teszik.
7/16 anonim válasza:
A megalkuvók megjöttek lepontozni... XDDD Szánalom.
8/16 anonim válasza:
6, teljesen egyet értek. Én felvállaltam a konfrontációt, cserébe nyugisak a karácsonyaim. Én is azt mondom, hogy ami egész évben nem működik, az miért működne éppen karácsonykor?
9/16 anonim válasza:
4 vagyok: én nem mondtam, hogy így KELL karácsonyozni, csak azt, hogy sokan így csinálják. Mi már szerencsére tizenévek óta nem indulunk ilyenkor a "stresszbajnokságon", mégis van minden: adventi koszorú, adventi naptár, fa, díszek, ajándékok, ételek, sütik - mind házi, mert mi szeretünk főzni-sütni.
10/16 anonim válasza:
Ök azok, akik nem csak ünnepekkor ilyenek, hanem mindig, csak amikor mindneki egyrakáson van, mindenkinek jobban feltünik
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!