Kellemetlen sógorral mi az istent lehetne már kezdeni?
Azon kívül, hogy a szájába lépek?!😅
Viccet félretéve. A szitu egyre bosszantóbb.
A férjem "kis"öccse Józsika.
Józsika egy f@@@henger. Józsika mindenkit utál akinek egy kicsit jobban megy. Józsika főleg azokat a nőket utálja akiknek jobban megy, esetleg megspékelve egy jó családi háttérrel, magasabban kvalifikált beosztással.
Szóval ez lennék én. Minden érvényes rám így Józsika szemében én vagyok az elsőszámú közellenség.
Kerüljük amennyire lehet, de mégiscsak családtag, így 1-2 havonta látni kell a kis fejét.
Józsikának millió beszólása volt már. Mindig le lett oltva általam is, a férjem által is. A férjem szülei is beszóltak már neki (de Józsika élhetetlen a szülei nélkül, ők meg "kissé" strucc politikát folytatnak. Akkor egy darabig semmi, majd hátulról jövő beszólogatásokat tesz, hogy bezzeg neki milyen sz@r a munkahelyén és milyen sz@r minden. De bezzeg ezek a pénzes szemétládák akik tanultak azért, hogy jobban éljenek. Tűzre velük.
Nőként jobb autód van mint Józsikának? Hát csak egy módon lehet, biztos össze sz@@@d rá a pénzt.
Szent meggyőződésem, hogy lopott már ki a pénztárcámból ki pénzt is.
Már nem tudom mit csináljak/csináljunk. Ráadásul jövőhéten lesz anyósom születésnapja, így megint muszáj vele egy asztalhoz ülni.
21: Nekikezdett arról beszélni, miután megszereztem a mesterképzésemet, hogy egy 33 éves nőnek aztán nem ez lenne a dolga, hogy tanulgasson. Közben a férjemre is beszólt, hogy mekkora csicska, amiért sokszor átvállalta a házimunkát. A kocsimra nem konkrétan szólt be, azt csak általánosságban mondta, hogy ha egy nőnek drága autója van, azt másképp nem szerezhette meg. Ő tipikusan az a fickó, aki a saját szar életével nem tud megbékélni, és ahelyett, hogy tenne valamit, inkább mindenkit kritizál, akinek jobban megy. Közben van egy nagyfokú nőgyűlölete is.
24: Elírtam. Ennyi 😅🤷🏻♀️
"A kocsimra nem konkrétan szólt be, azt csak általánosságban mondta, hogy ha egy nőnek drága autója van, azt másképp nem szerezhette meg."
Hasonlókra megfelelő válasz a kisfarq férfiak szokták ezt mondani.
Én a férjemmel együtt (és ha vannak gyerekeitek, akkor természetesen velük együtt) meglepetést szereznék az anyósomnak olyan módon, hogy a szülinapja előtt 2 nappal foglalnék asztalt egy jó étteremben és beülnénk ünnepelni Józsika nélkül. Anyósod csak akkor tudná meg, amikor már ott lenne, hogy ő az ünnepelt és a férjemnek előzetesen azt mondanám, hogy megérdemli a meglepetést, mert kedves, meg rendes, meg minden és persze apósodat is be kellene avatni. És persze azt is mondanám a férjemnek és apósomnak, hogy egyébként sajnos nem tudunk ott lenni a családi ebéden munka/orvosi vizsgálat/ akármi miatt. Kitalálnék egy jó kamu sztorit.
Egy másik lehetőség, hogy egyszerűen azt mondod, hogy lázas vagy és lefekszel, a férjed meg menjen egyedül és szórakozzon Józsikával.
Hosszú távon is mindig lenne valamilyen kifogás, hogy miért nem megyek. Ha anyósodékat viszont néha meghívod hozzátok, akkor nem lesz úgysem harag. Józsikát meg természetesen nem hívod meg.
Én nem ajánlom, hogy hagyd józsikát figyelmen kívül. Mert hiába nem válaszolsz, csak mégjobban csinálja. Az ilyen nem tud leállni.
Azt meg végképp ne csináld, hogy visszaszólogatsz neki.
A férjed szülei akkor piszkosul bekattannának rád, hogy te semmivel sem vagy különb, mint józsika.
Egyedüli megoldás, hogy őszintén beszélsz anyósékkkal, hogy mivel nem tűröd józsika szemétkedéseit, ezért ti külön időpontban mentek.
Ha anyósék nem értik meg és megsértődnek, akkor is nyert ügyed van: máris egyszerre 3 mérgező rokontól szabadulsz meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!