Nagyon rossz ember leszek ettől?
Úgy adódtak a dolgok, hogy ismerkedésnél ( munkahely, kapcsolat stb) volt már hogy letagadtam a családom. Apa már tényleg meghalt, volt h anyát is már erre a sorsra ítéltem de ő még él. Vannak testvéreim, de nem beszélünk. Nővéremhez mikor tudtam mentem a kicsik miatt,de hagyatéki után letilott mert vissza kellett volna adnia nekem egy X összeget amit anno kölcsönkért h majd abból megadja.
Nagyon rossz ember vagyok?
Csak még rosszabb lelkileg ha el kell magyaráznom h anyám alkesz, vert régen, testvéreimmel se beszélek, jönnek a miért kérdések és kellemetlen nekem erről beszélni
Igen tudom.
Általában inkább olyan embereknek mondom h egyke vagyok és nincsenek szüleim akik ilyen " semlegesek" akikkel úgyse fogok találkozni többet.
Párkapcsolatban is elég rossz, hogy a másik családja full happy összetartó nekem nem és nagyon kellemetlen egy családlátogatásnál mikor erről faggatnak.
Szoktam mondani, hogy nem szeretnék erről beszélni,de annál kellemetlenebb mert jön a sajnálás meg h akkor én milyen lelkivilággal rendelkezek, mentálisan rotty vagyok és hogy engedhetnek a fiacskájuk közelébe egy ilyen degenált lányt.
Persze rossz, mert nekem nincs úgy családom, nem számíthatok senkire fáj igen. De ettől nem vagyok rossz ember.
Dolgozok, főzök, mosok, takarítok amit egy nőnek kell otthon és nem bántok senkit mivel tudom milyen mikor éjjel nappal üvöltöznek egymással.
Mondod a párodnak hogy rossz a kapcsolatod a rokonaiddal és emiatt nem beszéltek egymással.
Majd egyszer elmondod neki hogy miért és aztán téma lezárva
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!