Nagyon rossz ember leszek ettől?
Úgy adódtak a dolgok, hogy ismerkedésnél ( munkahely, kapcsolat stb) volt már hogy letagadtam a családom. Apa már tényleg meghalt, volt h anyát is már erre a sorsra ítéltem de ő még él. Vannak testvéreim, de nem beszélünk. Nővéremhez mikor tudtam mentem a kicsik miatt,de hagyatéki után letilott mert vissza kellett volna adnia nekem egy X összeget amit anno kölcsönkért h majd abból megadja.
Nagyon rossz ember vagyok?
Csak még rosszabb lelkileg ha el kell magyaráznom h anyám alkesz, vert régen, testvéreimmel se beszélek, jönnek a miért kérdések és kellemetlen nekem erről beszélni
Én se kötom már senki orrára.
Korábban ha említettem, hogy nem vagyunk kapcsolatban az anyámmal akkor mindenki elítélt a helyzet ismerete nélkül
Úgy sem érdekli a legtöbb embert, csak pletykának.
Én a munkahelyekre nem viszem be a családi gondjaimat. Apám alkoholista volt, végigvert a gyerekkoromon. Anyámmal sem tartottam tizenéve a kapcsolatot. Tegnap hallottam a rokonoktól, hogy meghalt. Nem szóltam a munkahelyen és a 2 napos szabadságot sem kértem, mert nem tartozik rájuk, én meg úgysem megyek el a temetésre.
Amikor megismertem a feleségem és szóbakerült a család, akkor én kerek perec megmondtam neki, hogy nem normálisak és nem akarom bemutatni őket neki. Sajnos mégis néha kellett találkozni velük (temetések stb), de ő is rájött, hogy egyik sem 100-as és teljesen megérti, hogy egyikkel sem tartom a kapcsolatot.
Nem kell reklámozni, ha valaki direktben rákérdez akkor is szűkszavúan azt válaszolom, hogy nem tartom velük a kapcsolatot, de nem magyarázom idegeneknek az okokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!