Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Érdemes egy olyan személy...

Érdemes egy olyan személy temetésére elmenni, aki saját magát vitte halálba szabálytalansággal?

Figyelt kérdés

A keresztszüleim szomszédja volt a kezdetektől fogva.

Ismerte őt mindenki

, viszonylag jó kapcsolat volt vele.

A probléma akkor kezdődött, amikor egy közlekedési eszközre került a sor.

Kerékpárral gyakran a járdán járt, annak ellenére, hogy az utca alkalmas volt.

Az utcában csak 30-cal lehet menni, de ő a Suzuki Lianájaval állandóan emberkedett, és jóval gyorsabban hajtott.

Az ominózus napon a szomszéd település kocsmájábol indult el. Lakott területen belül jóval gyorsabban ment, egy kanyarulatban balra kisodródott, és egy beton áteresznek csapódott. Kirepült a kocsiból, esélyse sem volt túlélni.

Nem szeretem az olyanokat, akik tudják, hogy mi lesz a vége a száguldásnak.

Ő pedig tudhatta nagyon is

szept. 4. 10:48
1 2 3
 21/24 Senior Séf ***** válasza:
100%
Ne menj el a temetésére. Ő se fog elmenni a tiédre.
szept. 5. 14:54
 22/24 anonim ***** válasza:
100%
Hogy érted azt, hogy érdemes-e? Az eddigi temetésekre, amiken részt vettél, szintén az alapján mentél el, hogy érdemes-e? Nem azért járunk temetésekre szerintem, mert érdemes (vagy sem). Érdemes egy nyelvtanfolyamra eljárni valószínűleg, ha utána ezzel az a célunk, hogy jobban beszéljünk vagy nyelvvizsgát tegyünk. Érdemes a kapcsolati hálónkat növelni, ha jobb állást akarunk szerezni majd. Érdemes takarékoskodni, ha később várhatóan jövedelemkiesésünk lesz, és így majd a megtakarításainkból tudunk élni. Stb. Ezek az "érdemes valamit tenni"-helyzetek. Egy temetésre se érdemes elmenni.
szept. 7. 10:12
 23/24 anonim ***** válasza:
100%

Miért szidod szerencsétlen embert a halálában is? Egyedül magának artott azzal, hogy gyorsan hajtott.

Azt sem értem, hogy egyáltalán minek gondolkodtál el a temetésen való részvételen, ha ennyire megveted az elhunytat...

szept. 24. 11:58
 24/24 anonim ***** válasza:
100%
en csak olyan ember temetesere megyek el akit nem utaltam elo koraban. miert legyek ott kepmutatsbol? szerintem ne menj el nem erdemes.
szept. 30. 10:28
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!