Az átlag magyar rokonság mennyire gyerekcentrikus?
Tehát mennyire a gyerekek körül forog a világ. Iskolai eredmények, rajzfilmek, táborok, versenyek.
A közvéleménnyel ellentétben nem tartom szirnyetegnek a mai generációt, de nem érdekelnek. Untatnak, távol állnak tőlem, nem akarom őket nyerni hagyni, vagy lemenni tízévesbe. (Nekem mindenki gyerek, aki nappali tagozaton jár iskolába).
Engem nagyon zavar, hogy minden összejövetel egy játszóház a gyerekeknek vagy gyerekzsúr a gyereknek, és a szülők csak animátorok. "Az én időmben" felnőtt-centrikusak voltak, a gyereknek kellett alkalmazkodni.
Mégegyszer, nem tartom a mai gyerekeket önző elkényeztettnek bratnek, de zavar, hogy mindenki elveszti az identitását.
"Ez ilyen átlag népbetegség lett, hogy akinek gyereke van az már másról nem is tud beszélni."
Inkább az a népbetegség, hogy egyesek ennyire utálják a gyerekeket.
"Olyanról meg nem is lehet szó, hogy a gyerekek ne jöjjenek valahová."
Kevered. Az a kutya. Manapság már éttermekbe is be lehet vinni, ami teljes nonszensz.
"minden csak róluk szól"
Vagy csak úgy érzékeled.
Vagy nem teszel érte eleget, hogy időnként inkább másról szóljanak a dolgok. Ha egy szülő a gyerekek felé terel egy olyan helyzetet, vagy beszélgetést, ami szerinted másról kéne, hogy szóljon, hát tereld vissza.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!