Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Rokoni kapcsolat » Csak szerintem bunkóság...

Csak szerintem bunkóság folyamatosan azzal csesztetni valakit, hogy szingli?

Figyelt kérdés

Nemrég ért véget egy hosszabb párkapcsolatom, azóta többször is megkaptam afféle megjegyzéseket a rokonoktól, hogy ,,nézd ott megy egy csávó a rollerrel, enyém a roller, tiéd a csávó" úgy, hogy egyáltalán nem figyeltem fel a csávóra, ha a beszélgetőpartner nem hozza fel, hogy ott megy nem messze én magamtól észre sem veszem.

Ezzel mintha azt akarnák mondani, h én úgyis rá ugrok, minden jött mentre, ami nem igaz. Idáig egy 2,5 éves kapcsolatom volt csak, 22 éves vagyok. Emiatt azért ne nézzenek már k*rvának...

Vagy a ,,mikor lesz már barátod" kérdésektől a falra mászok.

Basszus még csak 1 hónapja szakítottunk, muszáj ezt?

Másnak a családjában is előfordulnak ezek?

Baromi idegesítő... Mi közük hozzá, hogy most éppen van-e valakid vagy nincs.

#Folyamatos csesztetés
júl. 30. 05:44
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
19%
Bakker, már viccelődni se lehet veled??? 😑
júl. 30. 06:06
 2/20 anonim ***** válasza:
86%
Nem, igazad van, csak hát ezeket nem velünk kell közölnöd.
júl. 30. 07:14
 3/20 anonim ***** válasza:
29%
Hát, engem baromira nem zavartak a megjegyzések (a poénok, mint ez is, meg pláne nem), ha köszöntem, de jól voltam egyedül is.
júl. 30. 07:38
 4/20 anonim ***** válasza:
15%

Túlreagálod. A rokonok egyszerűen jót akarnak neked, és azt szeretnék, hogy mihamarabb legyen újra párkapcsolatod.

Annyit kell mondani, hogy két és fél éves kapcsolat után nem állsz rögtön készen az újra. Ezt minden értelmes ember megérti.

júl. 30. 07:39
 5/20 anonim ***** válasza:
85%

Nem, ez marhára nem vicces, ugyanis nem annyi szokott lenni, hogy egyszer elmondják, hanem minden kics.szett férfira rámondják.

Nálunk olyan szintre ment, hogy unokanővéremet valami 45 éves fószerrel akarták összehozni - wtf? - mert a sok ostoba nem érti meg, hogy jó neki egyedül.

Miután szakítottam az exemmel már egyhónapon belül mentek a célozgatások - aztán elküldtem őket az anyjukba, onnantól leálltak.

júl. 30. 08:05
 6/20 anonim ***** válasza:
82%

Azért barátokban, családtagokban lehetne annyi jó érzés, empátia, hogy 1 hónappal a szakítás után főleg nem mondanak ilyeneket, még ha szerintük vicces is.

Nem mindenki olyan érzéketlen, hogy hirtelen túl legyen egy szakításon.

júl. 30. 08:05
 7/20 anonim ***** válasza:
82%
Érzéketlen tuskó az ilyen. És általában a rokonság többi része is az ilyen tahót védi, hogy te ne legyél már ennyire érzékeny. Lesz.rják, mit érzel.
júl. 30. 08:52
 8/20 anonim válasza:
82%
Senkinek semmi köze hozzá, hogy milyen kapcsolati státuszban vagy. Ha készen állsz kapcsolatra, úgyis igényelni fogod, engedd el a füled mellett ezeket a megjegyzéseket.
júl. 30. 09:29
 9/20 anonim ***** válasza:
80%

"A rokonok egyszerűen jót akarnak neked, és azt szeretnék, hogy mihamarabb legyen újra párkapcsolatod." Ez a kettő, hogy jön egy mondatba?

Mitől lenne jobb bárkinek is egy párkapcsolatban (ráadásul minél hamarabb)? Egy párkapcsolat nem szükséglet, amit mindenképpen ki kell elégíteni és nélküle csak boldogtalan lehet az ember.

Normális világban akkor néz párkapcsolat felé az ember, ha önmagával is rendben van.

Mi ez a felfogás komolyan.

júl. 30. 09:36
 10/20 anonim ***** válasza:
82%
Akik olyanok, hogy szeretnek mindenbe beleszólni, azok mindig találnak valamit. Most azt, hogy mikor lesz párod, később, hogy mikor lesz eljegyzés, esküvő, első gyerek, második és így tovább. Még időben vagy, hogy leállítsd az ilyen rokonokat.
júl. 30. 09:42
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!